Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Банківські вклади в Луцьку: переваги

Автор: Vladislav
16.11.2017 00:23

Всі, у кого є гроші, намагаються зробити так, щоб їх стало якомога більше або вони як мінімум не знецінилися, а ще краще принесли прибуток. У жителів великих міст і мегаполісів вибору в цьому питанні, звичайно, більше ніж у жителів глибинки. Але, зате і ймовірність потрапити в тенета шахраїв у них значно вище, так як відомо, що там, де є великі гроші, завжди крутяться досвідчені хижаки, що пропонують засіяти чергове «поле чудес». Крім того, обивателів з усіх боків атакують всілякі фонди, що пропонують такі відсотки по акціях і паперів, на виплату яких не вистачило б бюджету невеликої держави.

Тому поміркувавши, на дозвіллі, багато хто вдається до старого такому перевіреного способу збереження накопичень, як депозити в банках. Ця система накопичень перевірена віками і має велику вітчизняну і міжнародну практику. Раніше це називалося відкриттям ощадкнижки, тепер - депозитного рахунку. З огляду на, що банки нараховують на ці рахунки відсотки, іноді можна накопичити дійсно пристойну суму. При цьому не варто ніколи вкладати свої капітали в ті банки, які пропонують відсотки нарахувань в рази більші, ніж у інших установ. Практика показує, що вони часто обманюють клієнтів, а щоб повернути свої кошти тим доводиться чимало постраждати. До речі, на порталі lutsk.eu у вас є можливість почитати цікаві новини про місто Луцьк!

Проте правильно відкриті депозити для фізичних осіб здатні принести достойний прибуток. А якщо сума депозиту буде велика, то на нараховані відсотки клієнт зможе купувати дорогі покупки і здійснювати поїздки на відпочинок.

Чим так привабливі депозити банків:

  •  - Для того щоб відкрити вклад, клієнту достатньо мати паспорт і гроші. І, звичайно, особисто бути присутнім в банку.
  •  - Зазвичай банки пропонують кілька варіантів своїх продуктів, тому не треба поспішати укладати угоду, а вибрати найбільш гідна пропозиція.
  •  - Банк може запропонувати короткостроковий або довгостроковий депозит. Вони розрізняються терміном дії і можуть укладатися на строк від місячного віку й вище.
  •  - Внесок завжди можна повернути достроково, правда, при цьому можуть бути втрачені відсотки. Тому при укладанні договору потрібно відразу обговорювати можливість такої операції.
  •  - Відкриття та закриття депозитного рахунку безкоштовно для клієнта.
  •  - Поклавши свої гроші на банківський рахунок, клієнт може бути спокійний за його збереження. Вклад не викрадуть злочинці, і він не згорить при пожежі, як це могло б статися при зберіганні грошей «під матрацом».

Для тих, кому далеко їхати до відділення банку, всю інформацію по вкладах зможуть отримати по інтернету.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99