Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як знайти банк для вкладу у Львові

Автор: Vladislav
16.11.2017 00:11

Всі, хто замислювався про збереження власних заощаджень, безумовно, звертали увагу на способи інвестування в банківські продукти. Зупиняє лише потенційних інвесторів те, що не всі банки надають достовірну інформацію про свою надійності. Тому перш ніж робити банківський вклад, клієнту бажано навести довідки про його фінансовий стан. Основним інструментом інвестування для населення є банківський депозит, або накопичувальний рахунок.

Тут, напевно, ні для кого не буде секретом, що вклади діляться на термінові вкладення і до запитання, і можуть зберігатися в рублях або іноземній валюті. За способом зберігання вони розрізняються на поповнюються вклади і немає. І це тільки загальні риси для більшості внесених вкладів, а так як всі банки знаходяться в приватних руках, то їх власники самі встановлюють правила кредитування. Одне лише правило є загальним для всіх - чим більше банківський вклад, тим з більшою повагою ставляться до клієнта. До речі, на сайті ulvovi.info ви можете дізнатися останні новини про Львів.

Інвестору зі свого боку потрібно звертати увагу на документи, і чи дає банк страховку від банкрутства. Тобто в разі неможливості банком виконати договірні зобов'язання, поверне назад свої гроші вкладник чи ні. Адже за коштами інформації іноді можна бачити, як натовпи розлючених інвесторів намагаються повернути свої кошти. І хоча зараз такі випадки все-таки відбуваються, коли у банку вилучають ліцензію на право діяльності, але до масових протестів, як було раніше, справа не доходить. Тому що держава зобов'язується повернути клієнтам банку їх початкову суму вкладу.

При виборі банку клієнт завжди орієнтується на відсоток нарахувань і шукає для себе найбільш прийнятний. І тут, як показала практика, не можна втрачати пильність. Якщо банк раптом почав збільшувати кількість вкладників, пропонуючи йому підвищений відсоток, то це вірна ознака того, що не все там чисто. Зазвичай у надійних установ ставка по виплатах не надто висока, і мало відрізняється один від одного.

Максимальна процентна ставка дається тим вкладами, які укладають на тривалий термін, то є кілька календарних років. Але якщо клієнт вирішиться розірвати договір достроково, то може втратити нарахованих відсотків. За вкладами на короткий термін дохід наполовину менше, зате відсоток нараховують щомісяця. У деяких банках, якщо клієнт не забирає свій внесок, умови договору продовжуються на початкових умовах, навіть якщо ставка за відсотками на даний день впала вдвічі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99