Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги інвестицій в золото, якщо ви живете в Житомирі

Автор: Vladislav
16.11.2017 00:15

Більшість з нас знають, що золото цінувалося в усі часи і на сьогоднішній день є важливим засобом для сучасної людини. Ділові люди знають і розуміють, що завдяки золоту можна примножити свій капітал або хоча б його не втратити, а зберегти. Виходячи з того, що золото за стільки століть не втратило свою цінність, можна впевнено сказати, що і в майбутньому воно буде мати цінність.

Необхідно розглянути деякі моменти, завдяки яким люди не бояться вкладати свої гроші в золото, а саме:

1. Мова піде про стабільність. Цей дорогоцінний метал зарекомендував себе ще в стародавні століття. Люди мали можливість з його допомогою закріпити своє фінансове становище і ні про що не турбуватися надалі. Попитом користувалися золоті монети, а також золоті сережки.

2. Завдяки наявності золота можна не турбуватися про інфляцію. Всі знають, що інфляція завжди завдає шкоди і втрати. Однак це не стосується золота. На нього інфляція ніяким чином не впливає. Варто звернути увагу, що якщо повністю знеціняться гроші, то даний дорогоцінний метал це ніяк не вплине. Воно завжди буде в ціні і принесе свій дохід.

3. Необхідно зауважити, що золото є противагою американського долара. Існує така думка, що в тому випадку, якщо долар падає, то золото зростає в ціні. Завдяки цьому можна сміливо вкладати свої накопичені заощадження в цей дорогоцінний метал і не хвилюватися з приводу різних складних фінансових проблем і криз. Зауважимо, що на порталі zhytomyr-online.com ви знайдете свіжі новини про Житомир вже зараз!

Однак не варто забувати, що запаси золота не є безмежними. Поступово запаси цього металу виснажуються. Природно, можна зрозуміти тепер і підвищення цін на золото. Ціна його завжди росла і буде з кожним роком зростатиме.

Завдяки тому, що інвестиційні інструменти на сьогоднішній день різні, залишається досить маленький ризик того, що можна залишитися в збитку. Якщо ви будете вкладати інвестиції в золото, то це в свою чергу додасть вам певної впевненості.

Реалізовувати цей дорогоцінний метал можна різними способами і варіантами. Однак необхідно пам'ятати, що даний вид інвестицій вважається довгостроковим, тому що дохід він принесе не відразу, а через досить велику кількість часу. Однак прибуток від його реалізації буде суттєвою і відчутною.

А також важливо звернути увагу і пам'ятати, що інвестиції в золото це не тільки покупка прикрас. Перш за все, цінується покупка золотих злитків. Дані злитки рекомендується зберігати в банку, а саме в спеціальній комірці.

Однак варто пам'ятати, що існують банки, які в подальшому сплачують вам прибуток не готівкою, а золотом. Тому перш ніж ви збираєтеся підписати договір зберігання з банком, необхідно уважно прочитати їх умови. Є варіант скористатися монетами, цінними паперами і т. д.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99