Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати правильний інтернет-зоомагазин

Автор: Vladislav
28.10.2017 23:33

Домашні вихованці грають величезну роль в нашому житті. Маючи вдома пухнастого друга, людина щодня отримує гарантовану дозу позитиву і гарний настрій. Також улюбленці здатні розслабити господаря після важкого трудового дня. Слід дякувати їм за позитив своєю увагою, любов'ю і хорошим доглядом.

Для того, щоб вихованець був здоровий і відчував себе комфортно, необхідно підбирати якісний корм, створювати всі умови для життєдіяльності, а також купувати засоби по догляду і всілякі іграшки.

На сьогоднішній день є маса магазинчиків, ларьків і інтернет-магазинів з продажу зоотоварів, однак не всі вони пропонують хорошу продукцію. Купуючи в неперевіреному місці, людина ризикує, адже є велика ймовірність покупки неякісного товару, підробки. Така покупка не принесе користі, а в гіршому випадку і взагалі негативно вплине на улюбленця. Прострочений корм, неякісні токсичні протівоблошние нашийники і багато іншого можуть спричинити за собою візит до ветеринарної клініки.

Найбільш вигідним і зручним варіантом для придбання товарів для тварин все-таки можна вважати правильно підібраний інтернет-магазин, такий як ukrvet.ua/kategorii/97/khirurgicheskoe-oborudovanie

 Перевагами є:

1. Хороша ціна. За рахунок того, що не потрібно платити за оренду приміщення, а також утримувати величезний штат працівників, зоотовары на Укрвет мають значно нижчу ціну, ніж аналогічні товари на ринках і в магазинах.

2. Зручна доставка. На сьогоднішній день є можливість доставки товару в будь-яке місто країни за короткий проміжок часу. Відправка проводитися не тільки у великі міста, а й в маленькі селища. Як правило, в інтернет-магазині можна вибрати найбільш зручний варіант доставки (компанію перевізника, адреса відділення, спосіб оплати).

3. Наявність власних складів. Даний факт говорить про те, що представлений товар на сайті є в наявності. Не потрібно буде чекати того моменту, коли товар буде замовлений і доставлений постачальником представнику магазина.

4. Можливість оцінити репутацію магазину. Покупець може переглянути відгуки про сервіс магазину від реальних покупців, а також про якість продукції, що продається. Відвідуваність сайту також багато говорить про компанії.

5. Можливість самостійного вибору товару (для прикладу, инфракрасные лампы и брудера на ukrvet.ua). Покупець може сам підібрати той товар, який йому необхідний, адже перед очима представлений весь асортимент. За бажанням можна проконсультуватися з представником магазину.

Для того, щоб покупка принесла користь, слід ретельно вибирати інтернет-магазин зоотоварів. Свою увагу необхідно звернути не тільки на відгуки, а й на відомості про саму фірму. Якщо в контактній інформації вказано реальну адресу, є точки самовивозу, то даний магазин можна вважати безпечним. Так само слід звертати увагу на можливість обміну або повернення покупок, тільки інтернет-магазини, які дійсно цінують своїх клієнтів, без проблем здійснюють обмін немає підійшов з яких-небудь причин товару.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99