Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги послуги таксі

Автор: Vladislav
28.10.2017 23:25

Як показують цифри статистичних досліджень, наші співвітчизники, особливо, жителі великих українських міст, зокрема Одеси, стали активно користуватися послугами таксі. Крім того, багато українців і гості курорту, приїжджаючи в Одесу на відпочинок або у справах свого бізнесу, вважають за краще всім іншим видам громадського транспорту, пересуватися в комфортабельному салоні таксі.

Як відомо, попит народжує пропозиції, і затребуваність на ринку праці в професійних водіїв збільшується. В даний час на сайті taxi838.com.ua/ можна дізнатися, як стати хорошим таксистом в Одесі і, допомагаючи людям добиратися з пункту «А» в пункт «Б», заробляти «гідні» гроші. Забігаючи трохи вперед, варто зауважити, що здобувач повинен знати географію найбільшого українського туристичного мегаполісу, і підтвердити свої знання, пройшовши тест.

Пересування на таксі: про переваги

Мабуть, складно уявити будь-який інший вид громадського транспорту, крім таксі, за допомогою якого можна оперативно і з комфортом долати буквально будь-які відстані, причому не тільки в межах одного міста. Крім того, зручно розташувавшись в салоні таксі, яке може забрати свого пасажира від парадної, можна розслабитися і спостерігати за картинками і пейзажами, архітектурою і людьми, повз яких вас везе професіонал, знає свою роботу.

Сучасні таксі крім своєї основної послуги, доставки пасажира за названою ним адресою, можуть запропонувати і цілий список додаткових послуг, наприклад, безкоштовний доступ в Інтернет, завдяки чому, можна не переривати своє спілкування, або бізнес-процес ні на хвилиночку.

Сучасна служба таксі (до речі, вас може зацікавити сайт такої служби) може запропонувати вам досить оригінальну і вельми актуальну послугу «тверезий водій», завдяки якій можна швидко і абсолютно безпечно, як для себе, так і для інших учасників дорожнього руху, дістатися до будинку після гучної дружньої вечірки з кафе, або чергового веселого корпоративу в злегка або не злегких, напідпитку, або просто в поганому настрої.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99