Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати елітну квартиру в новобудові: поради покупцям

Автор: Vladislav
28.10.2017 23:20

Сучасний ринок нерухомості рясніє різноманітними пропозиціями. Окрему нішу займають елітні квартири в новобудовах, які є гідним способом вирішення житлового питання. Через те, що покупка житла багато в чому пов'язана з фінансовими ризиками, всі операції з нерухомості краще довірити професійним ріелторських агентств.

Фахівці допоможуть ретельно проаналізувати кожну пропозицію від забудовників, перевірити легітимність угоди, підібрати відповідне вашим критеріям майно. Ріелторські агентства пропонують своїм клієнтам широку актуальну базу даних, за допомогою якої покупці вибирають елітне житло в новобудовах.

Основні плюси покупки житла на первинному ринку

Багато хто задається питанням: «Навіщо купувати квартиру в новобудові від http://krkv.com.ua/, якщо є величезний вибір варіантів на вторинному ринку?». Якщо мова йде про придбання елітного житла, переваги його покупки в новому будинку незаперечні. До них відносяться:

  • використання сучасних технологій будівництва будинків, це забезпечує їх комфорт і довговічність;
  • широке розмаїття унікальних планувань (ви можете вибрати готовий пентхаус, лофт, студію, апартаменти з терасою і т. д., при цьому нічого не потрібно перебудовувати і міняти);
  • гарна архітектура;
  • установка нових комунікаційних і інженерних мереж;
  • відсутність проблем з юридичної сторони угоди (тут немає ланцюжка попередніх господарів, які могли внести нелегітимні зміни в документацію);
  • соціальна однорідність мешканців комплексу.

Ще одна незаперечна перевага новобудов полягає в тому, що протягом будівництва ціна на квартиры в Крюковщине в них може істотно змінюватися. Наприклад, на початковому етапі вартість одного квадратного метра може бути нижче на 20-40%. Така угода буде дуже вигідною інвестицією фінансів. Головне, при виборі квартир в недобудованих житлових комплексах - ретельна перевірка забудовника. У цьому питанні знову ж таки не обійтися без послуг ріелторів, які ретельно перевіряють всю інформацію і допомагають захистити себе від ризику.

Важливо! Перед тим як інвестувати кошти в житло в новобудові, варто упевнитися в гарній репутації забудовника, перевірити наявність ліцензії, а також легітимність всіх документів на будівництво. З цим питанням якнайкраще допоможуть впоратися юристи і аналітики ріелторського агентства.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99