Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Підбираємо біжутерію правильно

Автор: Vladislav
29.10.2017 12:50

Ще велика Коко Шанель говорила, що носити золоті прикраси звичайно приємно, але тільки дівчата з відсутністю смаку будуть робити це постійно. Навіть найпростіший і базовий гардероб завжди можна піднести як еталон стилю, правильно підібравши до нього аксесуари.

Існує кілька правил, дотримуючись яких можна без праці правильно підібрати наряд до будь-якого вбрання:

Почуття міри. Перевантаженість способу прикрасами може дати ефект «новорічної ялинки». Виходячи їх класифікації прикрас, бижутерия оптом ділиться на прикраси голови і зони декольте: сережки, ланцюги, і прикраси для кистей: кільця, браслети, годинник. Для повсякденного способу досить взяти одну прикрасу з кожної групи, щоб зробити образ яскравим і закінченим, але при цьому не перевантаженим деталями. На світські заходи можна скласти комплект з трьох прикрас.

Матеріал одягу. Шерсть, кашемір, замш, шкіра, велюр та інші щільні види тканини будуть добре гармоніювати з великими прикрасами. У той час як шовк, шифон, ситець і інші види легкої тканини краще буде прикрасити чимось елегантним і витонченим, наприклад ланцюжком з кулоном або немасивна сережками.

Гармонійність образу. Біжутерія повинна підходити не тільки до поряд, але і поєднуватися між собою. Однозначно неправильним буде поєднання шкіри з перлами, або пластика з металом. Ідеальним буде придбання прикрас комплектом, що зводить помилку в поєднанні до мінімуму. Крім цього, ви можете чокер купить швидко та вигідно.

Завантаженість образу. Якщо сукня сама по собі яскраве або з елементами яскравого декору, прикраси варто підбирати скромні. До наряду з блискучої тканини необхідно підбирати тільки сережки, прикраси для шиї будуть зайвими. Якщо плаття на одне плече, ідеальним тандемом для нього буде масивний браслет або годинник. І навпаки: чим простіше наряд, тим більше буйство біжутерії можна собі дозволити.

Вечірній туалет багато в чому заздалегідь визначає тип біжутерії. До нарядів із гладкої тканини підбираються масивні, яскраві прикраси. Строгий дизайн також можна обіграти яскравим аксесуаром. Якщо плаття має складну конструкцію і саме по собі прикрашено бантами, стразами, вишивкою, гіпюром, украшения из натуральных камней необхідно підбирати більш лаконічні.

Коктейльне плаття в ідеалі поєднувати з великими браслети і прикраси на шию. Масивність в даному випадку найкращим чином обіграє наряд.

Літнє легке плаття буде відмінно доповнено прикрасами з натурального матеріалу: каменю або дерева.

В офісному вбранні буде доречна сувора класика у всіх її проявах.

Не зайвим буде рада гнатися нема за кількістю, а за якістю виробів, які будуть доповнювати образ. Нехай їх в гардеробі буде два-три, але з якісного матеріалу і респектабельного вигляду, ніж ціла шкатулка прикрас, які більше підійдуть школярці, ніж успішною і впевненою в собі жінки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99