Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Правильний вибір металочерепиці

Автор: Vladislav
28.10.2017 21:38

Металочерепиця зовні дуже схожа на натуральну черепицю. Однак даний покрівельний матеріал виконаний з профільованого металевого листа і володіє властивою йому, легкістю, демократичною вартістю і простотою монтажу.

Її застосування безпосередньо пов'язано з покриттям дахів, як приватних будинків, так і багатоповерхових споруд. Свою популярність даний покрівельний матеріал, завоював за рахунок своїх унікальних характеристик, привабливим зовнішнім виглядом, великою різноманітністю фактур і колірних рішень.

Для правильного вибору металочерепиці, слід враховувати масу нюансів: товщину листа, тип захисного покриття, колір і форму профілю. Чи не останню роль відіграє і виробник.

Для виробництва металочерепиці застосовують кілька видів матеріалів:

  • сталевий лист;
  • алюмінієвий лист;
  • мідний лист.

Найчастіше використовують оцинковану сталь. Технологія виробництва, заснована на спеціальній штампування, надає листу певний профіль, який імітує натуральну черепицю. Верхній захисний шар оцинкованої сталі, може виконуватися за допомогою фосфатного покриття для запобігання утворення корозії.

До речі, ви можете металлочерепица одесса купить за найкращими цінами на сайті roofer.com.ua вже сьогодні.

Наступним шаром є грунтовка. Вона проявляє свої здібності як сполучна ланка з полімерно-декоративним покриттям, забезпечуючи їх зчеплення.

Зворотний бік проходить той же етап обробки цинком і додатково покривається спеціальним лаком, який сприяє захисту від можливих подряпин.

Товщина листа говорить сама за себе. Чим вона більше, тим міцніше матеріал. Полімерно-декоративне покриття забезпечує довгий термін привабливості зовнішнього вигляду і сприяє захисту від впливу різних атмосферних опадів.

Переваги металочерепиці

Даний покрівельний матеріал володіє великими перевагами:

  • дуже простим і швидким монтажем. Такий стан справ ґрунтується на великих розмірах листів, що робить покрівлю надійною, так як наявність швів обмежена;
  • невелика вага матеріалу дозволяє скоротити витрати на транспортування, листи металочерепиці знижують навантаження на несучі стіни, а значить і на фундамент, крім того, монтаж можна робити, практично, однією особою, для допомоги можна залучити другої людини;
  • металочерепиця довговічний матеріал, стійкий до погодних перепадів, екологічно чистий і пожежобезпечний.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99