Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види і використання рідкого пластику

Автор: Vladislav
28.10.2017 00:12

У наш час будівельні технології дозволяють дизайнерам не обмежувати свої фантазії при створенні проекту інтер'єру. Рідкий пластик з'явиться не настільки давно, але вже широко використовується в обробних роботах. Він являє собою напівфабрикат, який застосовується як в побуті, так і в промисловості. За складом він ділиться на однокомпонентний і багатокомпонентний.

Перед іншими видами лакофарбових покриттів вони відрізняються наступними перевагами:

  • Високий рівень еластичності;
  • економічне використання
  • Підвищений рівень зносостійкості
  • Великий термін експлуатації

Популярністю користується полімерна водоемульсійна фарба. Вона підходить для фарбування фасадів та внутрішніх приміщень, поверхонь з МДФ, ДСП, інших видів матеріалів. Даний вид фарби володіє високими адгезійними властивостями, тому часто застосовується при підготовці стель до фарбування. Її не можна використовувати для фарбування підлоги.

До речі, ви можете жидкий пластик купить на сайті silicone.kiev.ua за найвигіднішими цінами вже зараз.

Емаль «рідкий пластик» використовується для захисту від корозії. Її застосовують при фарбуванні сейфів, навісів, огорож, трубопроводів. Рідкий пластик використовується для захисту днища автомобіля. Він глибоко проникає в пори, приховує подряпини і нерівності, утворюючи міцну плівку, яка не боїться дії дощу, снігу, хімічних реагентів.

Склад наноситься на знежирену поверхню. Його можна застосовувати для обробки деревини, тим самим захищаючи від негативного впливу навколишнього середовища і шкідників. Рідкий пластик не боїться різких перепадів температури, стійкий до побутової хімії, механічних пошкоджень. Він не має різкого запаху, абсолютно безпечний і швидко сохне. Для видалення зайвої фарби використовується тонке лезо, а потім забруднене місце очищається розчинником.

Двокомпонентний матеріал застосовується для створення малих архітектурних форм та інших елементів. При змішуванні виходить рідкий склад, який заливається в форму, після чого швидко твердне. Його можна фарбувати в різні кольори, обробляти на полірувальних або фрезерувальних верстатах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99