Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види споживчих кредитів

Автор: Vladislav
29.07.2017 15:10

Такі кредити оформляються для видачі готівкою, або ж кошти перераховуються на банківський рахунок. Позичальник може використовувати гроші на власний розсуд і не надавати звіт за витратами. Позики видаються без забезпечення і під забезпечення. У першому випадку присутній обмеження по сумі, а також трохи більший відсоток. У другому випадку сума регулюється вартістю забезпечення, зазвичай не більше 65%, а також присутній знижений відсоток.

Товарний кредит

Зазвичай такі позики видаються на придбання побутової техніки безпосередньо в точках її реалізації. Заявку можна оформити без відвідування банку, магазин партнер сам направляє її у фінансову організацію. На розгляд йде приблизно близько півгодини. Відсотки за позиками цілком помірні тому, що товар, що купується виступає в якості забезпечення. Але ці кредити не відносяться до категорії найдешевших, переплата по ним вельми значна.

До речі, на сайті nz.kz ви можете дізнатися більше інформації про споживчі кредити просто зараз.

Кредитна карта

Найбільш популярна різновид кредитних продуктів. Відрізняється спрощеною схемою оформлення, для отримання найчастіше потрібен тільки паспорт. Довідок з місця роботи і інших підтверджень платоспроможності не потрібно.

Спочатку на кредитній карті присутній мінімальний ліміт коштів. Якщо позичальник регулярно користується ними і вчасно виробляє повернення грошей, він поступово збільшується. Крім цього, такий кредит є поновлюваним. Якщо використовувати весь ліміт коштів, а потім частину його повернути, ця сума знову стає доступною.

За кредитними картками передбачається пільговий період, який триває від 30 до 50 днів. Якщо клієнт поверне гроші за цей час, то відсотків нараховано не буде.

Експрес кредит

Експрес кредити відносяться до категорії термінових і видаються за спрощеною схемою. Вони не вимагають ні забезпечення, ні поручительства, ні довідок з місця роботи. Потрібен тільки мінімальний пакет документів. Основна їх особливість - невеликі суми і короткі терміни користування позикою.

Через те що дані позики не передбачають забезпечення та поручительства, вони схильні до високих ризиків, відповідно відсотки на них найвищі.

Розібравшись в повній мірі, що таке споживчий кредит і які їх види бувають, можна підбирати найбільш підходящий варіант.

Якщо клієнт може надати підтвердження своєї платоспроможності, йому будуть запропоновані більш вигідні ставки. Якщо ж підтверджень немає, то позика видається під підвищений відсоток.

Те ж саме можна сказати і про терміновість. Чим швидше проводиться розгляд заявки і видача коштів, тим дорожче обійдеться позика.

На даний момент споживчі кредити - це оптимальний варіант вирішення тимчасових фінансових проблем. Головне - порівнювати свої можливості і знайти вигідні умови видачі позик.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99