Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Аутсорсинг персоналу: основні переваги

Автор: Vladislav
29.07.2017 17:40

Аутсорсинг персоналу (тобто передача певних функцій в роботі фірми спеціалізованим організаціям) стрімко набирає популярність. Високий попит на послуги компаній-аутсорсерів забезпечується не дуже стабільною економічною ситуацією в світі, щодня зростаючою конкуренцією у всіх сферах діяльності і досить жорсткою системою оподаткування.

Залучення зовнішніх ресурсів для організації деяких бізнес-процесів має безліч переваг.

Аутсорсинг дозволяє компанії зосередитися на профільній діяльності. Керівнику не потрібно постійно контролювати процеси, спрямовані на підтримку стабільної роботи офісу. Замість цього фірма може перенаправити вивільнені внаслідок укладення договору на аутсорсинг ресурси на посилення поточної діяльності або освоєння нових напрямків і ринків.

Позаштатні співробітники працюють більш продуктивно і ефективно в порівнянні з іншими. Чим вище якість їх роботи - тим більший попит на послуги існує. Відповідно, замовник може бути впевнений в тому, що поставлені завдання будуть виконані найкращим чином і в стислі терміни.

Аутсорсинг - це економія коштів фірми. Послуги сторонньої компанії, які використовуються в міру необхідності, коштують значно дешевше, ніж постійне утримання в штаті фахівців різного спрямування. Оплата праці, соціальні виплати, витрати на кадрову службу - економія може досягати 40-50%.

Зовнішні ресурси забезпечують фірмі певну гнучкість у разі зміни ситуації на ринку. Так, наприклад, якщо попит на якісь послуги різко зросте - замовник, залучаючи більше працівників за договором аутсорсингу, забезпечить своєчасне задоволення потреб клієнтів.

Крім того, аутсорсинг персонала москва - це гарантія виконання завдання. Навіть якщо співробітник, найнятий в аутсорс-компанії, раптово захворіє або не зможе вийти на роботу, його місце займе інший фахівець, що має рівноцінні вміння і навички.

Підвищується і інвестиційна привабливість компанії. Співробітники, що забезпечують підтримку бізнес-процесів, знаходяться в штаті фірми-аутсорсера, відповідно, фінансові показники компанії-замовника в розрахунку на кожного співробітника поліпшуються.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99