Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Порядок розробки будівельної документації

Автор: Vladislav
17.04.2017 09:13

Розробляється проектна документація, як правило, на основі відправних будівельних розширювальних документів.

 

Причому всі документи повинні знаходитися у відповідності будівельними нормативами порівняно відправного будови на проектування. Розробляється така документація як правило, з огляду на інвестиції, а також містобудівну документацію. При цьому передпроектна підготовка будівництва проводитися в першу чергу. Це найчастіше своєрідна оцінка, наскільки об'єкт, що зводиться відповідає розробленої раніше документації. Є організації, які виконувати аудит проектної документації за доступними цінами.

Будівництво можна починати лише тоді, коли будуть зібрані не тільки всі необхідні документи, а й відповідати підтвердженої містобудівної документації. Основною метою проектування є розміщення нового об'єкта будівництва або робіт спрямовані на реконструкцію вже наявного будівлі, створюючи таким чином і привабливість для інвестування.

Замовником далі збирається вся відправна дозвільна документація, яка відповідає всім нормам і правилами передбачених договором. Для здійснення залучати можна проектувальників, а також володіти всіма необхідні ліцензіями.

Сукупність документації така:

  • -Технічні комунікаційні договору;
  • -Копіювання проектно- планових документів;
  • -Встановлення завдань передбачених проектуванням по певним умовам;
  • -Дозвіл з боку містобудування на здійснення діяльності, а також;
  • -Архітектурне проектування будови.

При необхідності на ділянці будівництва виконуються про креслення з обміром площі. При цьому може часто виникає потреба архітектурно- проектного плану. Проводяться дослідження з культури та історії. Обов'язкові довідки підтверджують санітарні та екологічні норми на забудовується площі.

Місцевим органом по архітектурі видається завдання архітектурного проектування засноване на стадії проектування.

Склад і зміст завдання зазвичай залежить від майбутнього призначення об'єкта. Включені також відомості про замовника та проектувальника.

Основні етапи в підготовці до будівництва: В першу чергу розробляються і затверджуються рішення.

Далі узгоджується і піддається експертизі всі проектні документи.

Роботи з робочою документацією виконуються на завершення проектних робіт.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99