Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Виготовлення печаток і штампів

Автор: Vladislav
26.02.2017 12:23

Виготовлення, облік, заміну, зберігання, передачу і знищення печаток і штампів забезпечує персонально начальник організаційного відділу, призначений наказом начальника. У разі його звільнення наказ перевидається. Відповідальність за використання і зберігання печаток та штампів, після видачі їх структурним підрозділом організації для роботи, покладається наказом начальника на працівників, які отримали печатки і штампи і розписалися в обліковому журналі.

Виготовлення печаток і штампів

Печатки виготовляються в строго обмеженій кількості і виключно в службових цілях. Рішення про необхідність виготовлення печаток і їх кількість приймає керівник структурного підрозділу за погодженням з вищим керівництвом.

А замовити якісні печатки та штампи ви можете на сайті stamp-lviv.com.ua за найвигіднішими цінами на ринку вже сьогодні!

Заявки на виготовлення необхідних печаток, штампів, факсиміле готуються підрозділами служби ДОУ, підписуються його керівником (уповноваженим заступником керівника) і направляються до відповідного структурного підрозділу забезпечення.

Заявка на виготовлення гербових печаток, штампів та бланків підписується керівником організації або структурного підрозділу, якому надано право користування гербовими печатками.

Ескізи печаток і штампів розробляються відділом діловодства і затверджуються керівником компанії. Про введення в обіг печаток і штампів та порядок їх використання керівник компанії видає наказ.

Проект наказу готує відділ діловодства. Введення в обіг нових видів печаток і штампів (в тому числі з одночасним вилученням з обігу колишніх видів) дозволяється після їх затвердження керівником компанії і видання (в доповнення до раніше виданим наказом,) відповідного розпорядження.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99