Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит на старий автомобіль

Автор: Vladislav
26.02.2017 12:14

На даний момент серед громадян нашої країни особливий попит мають автомобілі, що були у вжитку. І це цілком зрозуміло. Причин цьому може бути маса, це і велика економія, і можливість придбай певну марку, і все в цьому дусі. Втім, не завжди старий автомобіль є недорогим, це не обов'язкова умова позичена. У деяких випадках старі автомобілі можуть обходитися дорожче нових.

Вартість уживаного автомобіля падає на третину, в порівнянні з новим автомобілем, через два роки після придбання. З кожним роком, кількість проданих уживаних автомобілів постійно збільшується, в той же час, збільшується і число проданих нових автомобілів.

Взяти кредит на придбання автомобіля був у використанні можливо кількома способами, найбільш поширеними є: програма автокредитування і споживчий кредит.

Зверніть увагу, що на сайті http://raybans.pro ви можете придбати стильні та якісні окуляри за найнижчими цінами на ринку.

На даний момент кредитний ринок переповнений, тому на ньому панує сувора конкуренція, тому банки намагаються представити своїм клієнтам більш вигідні програми кредитування на покупку автомобіля був у використанні. Зрозуміло, що процентні ставки, на придбання старих автомобілів трохи вище, пояснюється це досить просто, з автомобілями значно більше афер, автомобіль може бути в угоні, чи бути запорукою в іншому кредиті. Також велика процентна ставка обумовлюється складністю продажу вживаного автомобіля, в разі якщо у позичальника виникнуть проблеми з поверненням кредиту.

Як правило, процентні ставки по кредиту на покупку такого, що використовувалося автомобіля на пару відсотків вище, ніж на покупку нового авто.

Більшість банків намагаються співпрацювати з автосалонами, які здійснюють продаж старих автомобілів. Варто відзначити, що придбай старий автомобіль за допомогою кредитних коштів у приватної особи значно складніше. При цьому доведеться враховувати, що автомобіль повинен відповідати певним критеріям банку, а для цього проводиться офіційна оцінка автомобіля. Для скорочення ризиків, банки вимагають обов'язкове страхування автомобіля, тут же варто враховувати, що новий автомобіль застрахувати дешевше, ніж старий, при цьому різниця може досягати 1,5 раз.

Якщо ви вирішили скористатися споживчим кредитом, для придбання уживаного автомобіля, тоді варто враховувати, що за споживчим кредитом процентна ставка може бути значно вище ставки по автокредиту. Різниця в середньому може досягати 5%. Втім, подібний метод кредитування має певні переваги, наприклад, немає необхідності оформляти страхування автомобіля, а це значно знижує витрати. До того ж за готівкові кошти можна придбай будь-який вподобаний автомобіль з рук у приватної особи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99