Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вести переговори

Автор: Vladislav
27.11.2016 01:25

Не важливо з ким ви плануєте вести переговори з партнерами по бізнесу, або з людиною, який в подальшому може стати вашим співробітником. Головне правило – пройти корпоративні тренінги по переговорах. Тобто, не можна йти на переговори без підготовки.

Причому, вам не потрібно писати якогось особливого тексту, який ви будете читати з папірця, хоча деякі шпаргалки з собою і варто взяти, щоб нічого не забути і не сказати зайвого. Бажано, спробувати скласти ряд питань, які можуть прозвучати з боку вашого співрозмовника, а також тих питань, які цікавлять вас. Тоді вам буде простіше спілкуватися, так як на деякі питання, ви зможете заготовити відповіді. Рідко бувають випадки, коли можна успішно провести переговори, щоб обидві сторони залишилися задоволеними. Але в будь-якому випадку намагайтеся зробити все, для того, щоб результат сподобався і вам, і вашому співрозмовнику.

До речі, вас може зацікавити ссылка на кухонные столы, які ви можете придбати на сайті feshmebel.com.ua за вигідними цінами вже сьогодні.

До речі, пам'ятайте і про те, що ви не повинні показувати пік своєї зацікавленості. Припустимо, що ви виступаєте в ролі покупця, а співрозмовник намагається продавати вам товар, який вам необхідний. Грубо кажучи, саме через них ви прийшли. Так от, не можна робити вигляд, що ви будете щасливі, придбати даний товар. Головне, все робити приховано і не показувати своєї зацікавленості, так як це може зіграти вам на руку. Швидше за все, продавець підвищить ціну чи зробить щось, від чого ви постраждаєте в матеріальному плані.

Іноді в переговорах потрібно поступитися співрозмовника, так як ви чудово знаєте, що буває, коли два барана сходяться між собою. Вони не можуть зробити крок назад і в підсумку бійня закінчується нічим. Ну і ще один момент, переговори саме для того так і назвали, що ви не повинні розмовляти сам. Бажано, організувати переговори таким чином, щоб у вашого співрозмовника була можливість відповідати на всі питання, що цікавлять вас. Крім того, якщо ви не можете дати точну відповідь на запитання співрозмовника, то намагайтеся робити паузи і обдумувати відповідь.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99