Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Способи бізнес-комунікації

Автор: Vladislav
27.11.2016 01:11

Технології прогресують, нові комунікації народжуються, а старі — багато з яких, здавалися новими не так давно — зникають. Коли ви намагаєтеся зв'язатися із співробітниками, колегами, керівництвом, клієнтами, замовниками, постачальниками, ви можете мати більш широкий вибір, ніж ви припускаєте. Будь то міжособистісні або маркетингові комунікацій, електронні засоби мають вирішальне значення в отриманні ефективного результату.

 

Мобільні пристрої

Хоча спілкування з мобільних пристроїв може бути менш формальним, ніж інші форми спілкування, люди все частіше звертаються до повідомлень і коротким електронних листів, використовуючи стільникові телефони. Текст повідомлення має сильну привабливість серед користувачів, тому всі стільникові телефони включають в себе таку функцію СМС. КПК з інтернетом змінили спосіб електронного твори, часто перетворюючи його в засіб для підтримання контактів з допомогою коротких швидких повідомлень — так само, як текстові повідомлення, але з використанням іншого типу підключення. У результаті не тільки бізнес-партнери взаємодіють один з одним за допомогою мобільних пристроїв, але багато компаній почали продавати клієнтам через текстові повідомлення.

Соціальні мережі

Можливість використання соціальних мереж продовжують розвиватися. Деякі стверджують, що соціальні мережі являють собою новий рубіж в області маркетингу і бізнесу. Компанії повідомляють про події, спілкуються з клієнтами, пропонують знижки і привертають увагу до продажу з допомогою соціальних мереж. Рекрутери і продавці часто шукають ключові контакти через такі сайти.

Наприклад, менеджери з підбору персоналу можуть знайти кандидата на посаду головного фінансового директора шляхом просіювання через фільтр і з'єднання з фінансовими директорами, які перераховані на сайтах соціальних мереж. Це дає їм новий спосіб звернутися до людей без допомоги секретарів та офісу, а також немає необхідності шукати особисті дані номерів телефонів.

E-mail

Електронна пошта— одна з перших форм електронної комунікації. Вона залишається головним продуктом сучасного бізнесу. З-за своєї універсальності електронна пошта може бути використана для завдання запитань і відповідей. Можливе створення міні—конференцій, пов'язуючи людей для обговорення документів, обміну інформацією та багато іншого. Більшість судів визнають електронну пошту в якості юридичної докази договорів і угод.

З маркетингової точки зору електронна пошта стала популярним засобом для відправки повідомлень клієнтам. Для багатьох компаній такий засіб замінило трудомістку роботу по розпечатанню і відсилання інформації по прямой поштою. Тепер замість того щоб отримати брошуру поштою про майбутній продаж свого улюбленого магазину, клієнтам приходить графічне оголошення через поліпшену електронну пошту. Це не тільки досягнення людей безпосередньо, але електронна пошта допомагає компаніям заощадити на друці і поштових витратах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99