Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бізнес на виготовленні металевих гаражних воріт

Автор: Vladislav
17.07.2016 14:18

У цій статті я хочу поговорити про організацію своєї справи з виготовлення розпашних металевих гаражних воріт.

Незважаючи на те, що зараз набагато популярніше стали секційні або так звані підйомні ворота, металеві гаражні ворота ще довго будуть затребувані у населення тому вони викликають більше довіри своєї взломостойкостью.

Як відомо, попит народжує пропозицію, і практично в будь-якому місті досить щільна конкуренція в цій ніші.

Чому ж так популярні металеві гаражні ворота у тих, хто займається зварюванням?

Перш за все тим, що для їх виготовлення потрібно мінімум людей, площі і обладнання тобто вкладення мінімальні. А ось прибуток, при правильній організації справи, досить солідна. Ну і як я вже писав вище, гаражні ворота користуються попитом у населення і тому замовлення на них, нехай і не завжди, але є і будуть. А це дозволяє планувати свої витрати і доходи.

В принципі можна сказати, що виготовлення зварних гаражних воріт досить просто організувати, але ще простіше придбати такі ворота на сторінці art-vorota.kiev.ua/garazhnye за доступними цінами.

Але і в цьому бізнесі є свої складності.

Перш за все це некомпетентність зварника. Більшість зварників вважають, що вже ворота то вони зроблять легко. Але на жаль, дуже часто ворота виходять дуже далекі від ідеалу.

Саме тому знайти зварника, який буде стабільно і практично в будь-яких умовах робити якісні зварні гаражні ворота, дуже не просто.
Ну і звичайно зварнику знадобиться досвідчений і спритний помічник. Без тлумачного помічника зварювальник не зможе виготовляти ворота швидко і якісно.

Людський фактор найголовніша проблема в будь-якому бізнесі. І виготовлення гаражних воріт не виняток. Тут фахівці, на мій погляд, мають першорядне значення. Тому, якщо вдається вирішити питання з кадрами, то все інше вже робити простіше.

Саме тому багато зварювальники з напарниками починають свою справу саме з виготовлення зварних воріт. Удвох цілком можна вести цю справу і добре заробляти.

А для початку такого бізнесу цілком достатньо невеликого вантажівки, зварювального апарату і болгарки і невеликого приміщення (наприклад гаража), в якому можна буде виготовляти ворота.

Рекламувати ж свої послуги досить просто і не дорого, в порівнянні з іншими бізнесами.
Тому якщо ви вирішили почати зварювальний бізнес, придивіться до виробництва металевих гаражних воріт. Це справа перевірене і прибуткове.

Удачі вам!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99