Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ролети в сучасному житті

Автор: Vladislav
17.07.2016 14:00

Мало, де можна побачити решітки на вікнах, тому як на зміну їм приходять сучасні захисні ролети. Вони можуть бути самих різних кольорів. В даний час прогрес не стоїть на одному місці, і ось вже вікна з некрасивими гратами, які так псували передні частини різних будинків і металеві двері офісних приміщень і супермаркетів, замінили сучасні захисні ролети.

 

Уже зараз, проходячи вулицями, стає зрозуміло, що захисні та тканинні ролети можна зустріти буквально на кожному кроці, оскільки їх досить часто встановлюють і на торгові павільйони. Багато людей намагаються встановити їх в силу величезної кількості переваг. В останні роки придбати ролети можна і на замовлення. Багато компаній сьогодні надають таку послугу. Больше информации можна дізнатися на сайті sundef.kiev.ua.

Розташовуючись в відкритому вигляді, такі конструкції зовсім не заступають вигляд з вікна, якщо ж вони є закритими - доступ злодіїв всередину приміщення буде перекритий, оскільки такі конструкції майже неможливо зламати. При виборі ролет з прекрасними оборонними властивостями і правильний монтаж, будь-які спроби злому зможуть виявитися просто безрезультатними.

Великою перевагою захисних ролет перед простими віконними гратами можна назвати їх мобільність: у вас завжди буде відмінний шанс повернути вікнам первозданний вигляд, просто піднявши вгору ролокасети.

Рольставні сьогодні стали майже невід'ємним атрибутом будинків і самих різних державних установ у всіх західноєвропейських державах. За рахунок своєї якості і надійності захисні ролети, як їх часто зараз називають, заробили собі хорошу репутацію і величезну популярність.

Їм абсолютно не страшні ні погодні «катаклізми», ні прояви агресії людей. Вони з великим успіхом виконують і шумозахисну функцію, створюючи прекрасну звукоізоляцію до 15 децибел, і теплоізоляційну: зменшують втрати тепла на 50% взимку і захищають від сильної спеки влітку. Перфоровані проникні ролети відмінно пропускають сонячне світло і надають можливість бачити приміщення з вулиці.

Головними елементами конструкції ролет можна назвати привід і профіль, з якого робиться полотно ролети. Привід і профіль визначають багатофункціональні параметри ролетти. Полотно може бути зроблено як з алюмінієвого, так і зі сталевого профілю. Для виробництва останніх застосовується спосіб роликового плющення і екструзії.

Високоміцне покриття профілю - покрите шаром лаку кілька разів і надає відмінну можливість не займатися щосезону фарбуванням поверхонь.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99