Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Причіп або напівпричіп: види і типи

Автор: Vladislav
19.07.2016 15:11

Для початку, з'ясуємо, чим же відрізняється причіп від напівпричепа. Причіп має 2 осі і входить в зчеплення, якщо на тягачі є фаркоп. Причіп ж, не має передньої осі, він, можна сказати - складова частина тягача, оскільки спирається передньою частиною на зчіпний пристрій (сідло) на тягачі, таким чином, розподіляється навантаження.

Розглянемо види напівпричепів, про які ми прочитали на сайті krone.ua:

Рефрижератори - напівпричепи, які спеціально зроблені для перевезення продуктів, вимогливих до температур, особливо глибокозаморожені продукти.

Контейнеровози - напівпричепи, які призначені для перевезення контейнерів, одного або двох, залежно від їх розміру і типу.

Цистерни - для перевезення рідин. Цистерни обладнані складною внутрішньою системою для простоти затоки і зливу, так само, більшість цистерн має посилені стінки і системи захисту для того, щоб перевозити небезпечні вантажі, наприклад паливо або мазут. Так само, зустрічаються і цистерни для насипного вантажу, наприклад для зерна.

Ваговози - низькорамна конструкція забезпечує можливість перевозити важку техніку або великогабаритні, як правило, кількість осей 3 або 4 і частина з них або всі поворотні.

Автовози - напівпричіп для перевезення автомобілів в один або два яруси.

Самоскиди - напівпричепи, у яких відкидаються борту, можуть бути як з одностороннім, так і з багатосторонньої розвантаженням.

Напівпричіп тентований - найпоширеніший тип, становить близько 60 відсотків серед усіх використовуваних напівпричепів, підходить для перевезення більшості типів вантажів. Завантаження та розвантаження може здійснюватися з будь-якого боку, за умови знятого тенту.

Напівпричіп Jumbo - напівпричіп, у якого за рахунок зменшення діаметра коліс і висоти збільшена місткість, таким чином, на підлозі утворюється сходинка. Корисний обєм більше приблизно на 10-15 відсотків, ніж в звичайному тентовані.

Напівпричіп для перевезення тварин - застосовується для перевезення великих тварин, широко поширені в фермерському господарстві для перевезення коней або великої рогатої худоби.

Серед звичайних причепів так само зустрічаються різні типи, але робити, припустимо, причіп автовоз недоцільно, тому в основному використовують звичайні тентовані причепи. Плюс причепа в тому, що разом з кузовом автомобіля можна отримати трохи більший обсяг навантаження, ніж обсяг напівпричепа. Великим недоліком є ​​невозможнсть перевезення довгих вантажів.

Як бачимо, різновид причепів і напівпричепів вражає. Кожен зможе вибрати те, що йому треба для перевезення. Вибір оптимального виду визначає Ваші витрати на транспортування, тому важливо прорахувати всі варіанти перед прийняттям рішення.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99