Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Торгові тактики трейдера

Автор: Vladislav
18.04.2016 13:00

Завершивши аналіз ринку, трейдер повинен знати, буде він грати на підвищення або на пониження. Крім того, до цього часу він повинен вирішити, яку частину свого капіталу слід вкласти в операцію. І, нарешті, останнім кроком є ​​власне покупка або продаж контракту. Це дуже складна частина всього процесу торгівлі на маржинальних ринках, де визначення конкретного моменту відкриття і закриття позицій повинно бути якомога більш точним. Остаточне рішення щодо того, як і де увійти в ринок має грунтуватися на поєднанні технічних факторів, принципів управління капіталом і типу біржового наказу.

Особливість визначення точного часу входу в ринок і виходу з нього на основі технічного аналізу полягає в дуже короткостроковому характері цього аналізу і визначається днями, годинами і навіть хвилинами, а не тижнями і місяцями. Але у всіх випадках використовуються одні й ті ж технічні інструменти. Далі розглядаються найбільш загальні положення такого аналізу.

Друзі сайту: вас може зацікавити актуальний курс долара Львів, якщо ви хочете придбати чи продати валюту.

1. Тактика дій при проривах.
Існує три варіанти дій трейдера при проривах цін:

  • зайняти позицію завчасно, передбачаючи прорив;
  • відкрити позицію в момент прориву;
  • дочекатися неминучого відкоту після прориву.

Існують аргументи за і проти кожного з трьох підходів, іноді застосовується комбінований підхід. При роботі з декількома лотами трейдер може відкривати по одній позиції на кожному з трьох етапів. Можна зайняти невелику позицію до передбачуваного прориву, потім купити ще відразу після прориву і, нарешті, відкрити додаткові позиції під час незначного падіння цін під час корекції, наступного за проривом.

Якщо трейдер торгує невеликими позиціями, то на його рішення в першу чергу вплинуть два міркування:
якими засобами він готовий ризикнути на цій угоді;
наскільки агресивно він буде діяти.

Самий консервативний трейдер в цій ситуації відкриє довгу позицію на відкат цін. Але, як це не парадоксально, тактика вичікування теж може виявитися ризикованою - в тому сенсі, що, чекаючи відкат, можна взагалі пропустити момент входу в ринок.

2. Перетин ліній тренда
Даний сигнал дозволяє увійти в ринок або вийти з нього досить рано, особливо коли відбувається перетин значущою, неодноразово "перевіреної" лінії тренда. Звичайно, при цьому не можна забувати і про інші технічні фактори.

У разі використання лінії тренду як рівень підтримки і опору довгі позиції відкриваються при падінні цін до рівня стійкої висхідної лінії тренда, а короткі - при підйомі до рівня низхідній лінії тренда.

3. Використання рівнів підтримки і опору
Прорив рівня опору може служити сигналом для відкриття довгої позиції, захистити яку можна потім за допомогою стоп-наказу. Його можна розташувати під найближчим рівнем підтримки або, для більшої безпеки, безпосередньо під рівнем прориву, який тепер буде виконувати функцію підтримки.

Підйом цін до рівня опору при низхідній тенденції і падіння до рівня підтримки при висхідній тенденції можуть використовуватися для відкриття нових позицій і додавання лотів до вже наявних прибутковим позиціям. При виборі рівнів захисної призупинення насамперед слід звертати увагу на рівні підтримки або опору.

4. Використання коригування цін
При висхідній тенденції проміжні падіння цін, складові процентні відносини від попереднього росту по Фібоначчі, можна використовувати для відкриття нових або додаткових довгих позицій. Необхідно відзначити, що в цьому випадку аналіз процентних відносин довжини корекції відноситься до дуже коротким періодам руху ринку.

Слушним моментом для відкриття довгої позиції є 38% -й відкат цін, що відбувається після бичачого прориву при висхідній тенденції. Вельми доцільно відкривати короткі позиції, коли при низхідній тенденції ціни відскакують вгору, покриваючи від 38% до 62% відстані попереднього падіння.

5. Використання прогалин
Цінові прогалини, які утворюються на барових графіках, також можуть бути використані для вибору оптимального моменту відкриття або закриття позицій. Наприклад, прогалини, які утворюються в процесі росту цін, часто потім виступають в ролі рівнів підтримки. Тому при висхідній тенденції доцільно відкривати довгі позиції при падінні цін до верхньої межі пробілу або трохи нижче, всередину нього. Стоп-наказ можна розмістити під пропуском. При низхідній тенденції коротка позиція відкривається в той момент, коли ціни піднімаються до нижньої межі пробілу або навіть частково його заповнюють. Захисний стоп-наказ в цьому випадку розміщується над прогалиною.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99