Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Керамічні рушникосушки від Africa і Flyme: Тепло, комфорт, стиль вашого будинку

Автор: Vladislav
03.01.2024 12:31

Основна мета керамічних сушки для рушників — забезпечення комфорту і тепла в приміщенні. Вони широко застосовуються у ванних кімнатах, кухнях та інших місцях, де необхідно підтримувати певну температуру та мати доступні сухі рушники. 

 

В Україні купити керамічну сушку для рушників пропонує магазин AQUAVITAL, у нас представлений широкий асортимент моделей від виробників Africa і Flyme.

Керамічні рушникосушки — це сучасні та ефективні пристрої, які виконують кілька функцій:

  1. Сушіння рушників.

  2. Забезпечення тепла у приміщенні (у ванній кімнаті/на кухні).

  3. Вносять у дизайн інтер'єру елемент стильності та сучасності.

Їх використання стає все більш популярним у нашій країні, завдяки низці переваг. Встановлення сушки для рушників в будинку важлива з кількох причин:

  • дані пристрої ефективно підтримують тепло у ванній кімнаті, створюючи комфортні умови в холодну пору року;

  • вони ефективно сушать рушники, усуваючи вогкість, запобігаючи неприємним запахам та підтримуючі гігієнічні умови в приміщенні;

  • керамічні рушникосушки Africa і Flyme характеризуються високою енергоефективністю;

  • сушки для рушників додають стиль в інтер'єрі, надаючи різноманітність дизайнів і колірних рішень.

Установка таких пристроїв забезпечує зручність використання — у вас завжди під рукою будуть сухі та теплі рушники, а водні процедури стануть ще приємнішими та комфортнішими у будь-яку пору року за будь-якої температури.

Які переваги притаманні керамічним сушки для рушників від Africa і Flyme?

Серед усіх описаних вище позитивних характеристик, слід додати, що сушарки для рушників керамічного типу:

  1. Мають високу теплопровідність, що дозволяє швидко та ефективно обігріти приміщення. Кераміка як матеріал забезпечує рівномірний розподіл тепла, що особливо важливо при сушінні рушників.

  2. Економічні сушки для рушників Flyme і Africa сприяє ефективному зниженню витрат на електроенергію.

  3. Важливою перевагою є можливість встановлення керамічних сушарок для рушників у різних приміщеннях — у ванних кімнатах, кухнях, надаючи затишок і забезпечуючи економію простору.

  4. Ці пристрої можуть використовуватися цілий рік, крім функції опалення, вони виконують роль сушарки для рушників, підтримуючи необхідний рівень вологості та чистоту в приміщенні.

На вітчизняному ринку є багато пропозицій від різних виробників сушки для рушників, з різною кількістю ручок і типом управління, за різною вартістю. Магазин AQUAVITAL пропонує різноманітні сушки для рушників з потужністю від 250 до 600 Вт. Кожен покупець може вибрати оптимальну модель, залежно від розмірів ванної кімнати або кухні.

Ціна на керамічні сушки для рушників в AQUAVITAL може бути різною. В асортименті нашого магазину ви знайдете сушки для рушників вартістю від 3980 грн за прості пристрої до 10 450 грн за більш потужні та продуктивні їх моделі від наступних брендів:

  • Africa — бренд відомий своїм інноваційним підходом до дизайну та високих технологій у виробництві обігрівальних пристроїв;

  • Flyme — своєю чергою, надійні в роботі сушарки для рушників цього бренда відрізняються своєю надійністю і довговічністю.

AQUAVITAL пропонує великий вибір моделей сушки для рушників, різноманітність колірних рішень і широкий діапазон потужностей. Все це разом робить нас відмінним вибором для тих, хто прагне забезпечити свій будинок теплом і стилем за прийнятну ціну.

Купити керамічну сушку для рушників з доставленням в Києві або в інший населений пункт України пропонує інтернет-магазин AQUAVITAL. Ми чекаємо на своїх покупців, щоб допомогти зробити ваш будинок більш затишним, сучасним і комфортним.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99