Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Де придбати якісні та довговічні засоби індивідуального захисту?

Автор: Vladislav
03.01.2024 12:29

Будь-яке виробництво — це складний технологічний процес, пов'язаний із певними ризиками. Тому безпека працівників стає першочерговим завданням роботодавців, якщо вони хочуть підвищити ефективність підприємства, створити комфортні умови роботи та і мінімізувати ризик нещасних випадків на виробництві.

 

Тому ЗІЗ або засоби індивідуального захисту — це обов'язкові елементи, призначені для захисту робітників від будь-якого ризику, який вони наражаються під час виконання своєї професійної діяльності.

У магазині Consafety ви можете купити все необхідне для виконання будь-яких небезпечних робіт:

  • Механічні пошкодження: удари, поранення, опіки, падіння.

  • Хімічні речовини: кислоти, луги, розчинники, отрути.

  • Біологічні чинники: мікроорганізми, віруси, бактерії.

  • Електромагнітне випромінювання: ультрафіолетове, інфрачервоне, лазерне.

  • Фізичні чинники: шум, вібрація, радіація.

Види засобів індивідуального захисту (ЗІЗ)

Існує різне спорядження, що класифікується залежно від типу виконуваної роботи та різних ризиків, яким піддаються працівники компанії.

Характеристики засобів захисту повинні відповідати особливостям виконуваної роботи та приміщенню, в якому вона проводиться.

Захист очей та обличчя

Вони необхідні для належного захисту очей при зварювальних роботах або при наявності радіаційних і хімічних ризиків. Це захисні окуляри, маски, щитки.

Засоби захисту органів слуху

Сюди входять: беруші, навушники та шоломи, щоб не пошкодити вуха.

Засоби захисту органів дихання

Маски та респіратори. Допоможуть захистити вас від усілякого пилу, диму, аерозольного розпилення.

Засоби захисту тіла

Це різний спецодяг та спецвзуття, що захищають вас від різних шкідливих речовин — хімічних, газоподібних, рідких і твердих, які використовуються на промислових об'єктах чи в лабораторіях. 

Об'ємна категорія також включає жилети, фартухи, ремені та ремені безпеки.

Асортимент Consafety охоплює всі типи секторів та пропонує вам широкий вибір брендів та характеристик, щоб ви могли знайти те, що найкраще відповідає умовам вашої компанії та спроможне забезпечити надійний захист для всіх робітників, незалежно від їх спеціалізації.

Захисні ЗІЗ для компаній

Засоби колективного захисту призначені для кількох працівників одразу. Кількість необхідного обмундирування залежить від діяльності, яку ви здійснюєте. Основна мета цих заходів — захистити працівників у разі нещасного випадку на виробництві. ЗІЗ, з іншого боку, призначені для його запобігання.

Критерії вибору відповідного спорядження

При виборі засобів індивідуального захисту важливо враховувати:

  • Умови довкілля (наприклад, ризик вибуху).

  • Тип небезпеки (токсичні речовини, механічні впливи, такі як розривні або ріжучі рухи).

  • Розмір та форма тіла.

  • Тривалість впливу робочої ситуації та інших факторів.

Виберіть найбільш відповідний захисний одяг для вашої роботи та передбачуваного ризику.

Персональні аксесуари для захисного спорядження

Надійні засоби індивідуального захисту від перевірених виробників відрізняються бездоганною якістю, відповідність до норм безпеки, зручністю та довговічністю. Крім того, багатофункціональність багатьох аксесуарів дає можливість заміни окремих деталей або доповнення їх потрібними комплектуючими.

Якщо ви шукаєте вузькопрофільні варіанти ЗІЗ, фахівці «Консафеті» допоможуть вам з вибором. Зв'яжіться з ними, і професійні консультанти компетентно розглянуть усі важливі для вас аспекти.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99