Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибирати репетитора з англійської мови?

Автор: Таня
16.06.2023 23:49

Щоб отримати гідне місце роботи або поїхати на навчання за кордон, потрібно знати англійську мову. Зараз є репетитори з англійської мови онлайн, що дозволяє вибрати відповідного фахівця. Як це зробити?

ТОП основних критеріїв

Існує кілька параметрів, на яких варто зосередити увагу.

Освіта

Бажано, щоб репетитори з англійської мови мали профільну лінгвістичну освіту. Не менш важливою є наявність дипломів, які свідчать про закінчення мовних курсів. Слід враховувати, що деякі носії не можуть правильно викладати. Тому слід зважати на цей момент.

Наявність додаткових мовних сертифікатів

Необхідно як знати іноземну мову, так і мати відповідну документацію, з допомогою якої можна підтвердити цей факт. Для цього репетитори можуть демонструвати мовні сертифікати (міжнародні та вітчизняні). За допомогою цих сертифікатів викладачі підтверджують, що рівень володіння іноземною мовою у них – С1 та вище. Окремо варто перевіряти наявність сертифікатів, які підтверджують знання англійської мови на найвищому рівні.

Наявність додаткових педагогічних сертифікатів

І тут чисельність регалій та їх різновидів залежить від досвіду. У деяких випадках сертифікацію проходити не потрібно. Але є й такі напрями, при виборі яких має пройти щонайменше кілька років із моменту отримання цього документа. Відповідальні репетитори зі встановленою періодичністю відвідують різноманітні вебінари та семінари. Це дозволяє своєчасно отримувати інформацію про нововведення у педагогіці. Після проходження курсів обов'язково видається сертифікат.

Досвід роботи

Безперечно, цей параметр має важливе значення. Тому заздалегідь слід поцікавитися, чи є досвід у підготовці, наприклад, студентів. Але важливо розуміти, що не всі викладачі можуть правильно надати інформацію.

Вік

Тут важливо виходити з того, кому і з ким краще працювати. Для одних людей важливо співпрацювати з досвідченішими репетиторами, для інших – з молодими.

Вартість одного заняття

Сьогодні досить складно встановити середню ціну. Але здебільшого студенти беруть значно менше, а ось кваліфіковані викладачі – більше. Але перед тим як оцінювати вартість, варто враховувати і те, скільки балів планує набрати студент.

Характер репетитора

Кожна людина має певний характер. Тому слід заздалегідь зрозуміти, наскільки комфортною буде співпрацювати. Щоб прийняти правильне рішення, слід відвідати пробне завдання.

Пунктуальність та доброзичливість

Важливо, щоб репетитор з української мови онлайн, а також з англійської був відповідальним та пунктуальним.

Оперуючи вищезазначеними параметрами, можна буде вибрати відповідального та грамотного репетитора з англійської мови.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99