Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Для чого потрібна бізнес-література?

Автор: Таня
15.04.2023 20:31

 

Для тих, хто перебуває лише на початку своєї кар'єри й тим, хто відносить себе до топменеджерів, необхідно використовувати один із найдієвіших інструментів для розвитку професійних навичок — книги. Сучасна бізнес-література здатна суттєво розширити кругозір та підвищити рівень знань.

Особливості сучасної літератури з бізнесу

На жаль, багато хто помилково вважає, що успіх у кар'єрі безпосередньо залежить від обраної професії. Однак, незалежно від того, ким працює людина, важливо не забувати, що рівень професіоналізму необхідно постійно підвищувати. Неможливо вивчити базовий матеріал та стати успішним менеджером, інженером чи продавцем. Потрібно постійно читати та вдосконалювати свої навички у професії.

Незважаючи на появу сучасних гаджетів та інтернету, книги залишаються найкращим інструментом для розвитку та інтелектуального зростання. Причому книжкова індустрія безперервно розвивається і з успіхом репрезентує читачам нові та цікаві твори сучасників. Використовуючи бізнес книги, людина зможе:

  • активно розвиватися, здобути новий, безцінний досвід та професійно зростати;
  • отримати уявлення про цілі свого професійного розвитку та створити конкретний план дій на старті й навіть на певному етапі розвитку своєї кар'єри;
  • вийти із «зони комфорту» і знайти/спробувати щось нове;
  • проаналізувати свої дії/результати;
  • застосувати отримані знання практично.

Умовно книги ділять на кілька категорій, які призначені для здобуття навичок:

  • базових. З їхньою допомогою людина отримає уявлення та навчиться розвивати свої вміння у професії, а також стосунки з людьми тощо;
  • self-менеджменту, які допоможуть контролювати стан, процеси та особистий час;
  • мислення, завдяки чому можна навчитися робити своє життя та роботу системними;
  • управлінських, які необхідні працівникам вищої ланки (підприємцям, керівникам, начальникам і директорам).

Успіх працівника незалежно від сфери діяльності багато в чому визначається рівнем його знань. Звичайно, базові навички допомагають отримати фундамент для розвитку. Проте всі сфери бізнесу активно розвиваються і щорічно з'являються нові професії, відповідно, конкуренція постійно зростає. Утриматися на вершині й досягти успіху можна тільки постійно вдосконалюючись і відкриваючи нові грані бізнесу.

Допомогти в цьому зможуть книги, які в усі часи вважалися найкращим джерелом отримання безцінних знань. До того ж асортимент літератури з бізнесу дуже широкий і кожен зможе підібрати для себе ідеальний варіант залежно від потреб та побажань.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99