Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Маркетинг у стоматології: особливості

Автор: Таня
05.04.2023 19:27

 

Медичні послуги часто потребують реклами. Маркетинг у цій сфері має особливості, які потрібно враховувати. Клініки та центри зобов'язані суворо дотримуватися законодавчих норм і вимог, тому реклама має бути збалансованою і не містити хибних обіцянок. Клієнти у цій сфері є чутливими до якості послуг та рівня професіоналізму лікарів, отже, важливо приділяти особливу увагу навчанню персоналу та підвищенню кваліфікації працівників. Ціни на стоматологічні послуги досить високі, і маркетинг повинен допомагати клієнтам переконатися у необхідності лікування та демонструвати переваги обраної послуги.

У чому полягає комплексний маркетинг для стоматологій?

Системний маркетинг у стоматології тут включає кілька елементів:

  • створення унікального бренду, який асоціюватиметься з високою якістю та індивідуальним підходом до кожного пацієнта;
  • розробка ефективної рекламної кампанії, яка залучатиме нових клієнтів та утримуватиме старих;
  • використання різних інструментів інтернет-маркетингу, таких як seo, контекстна реклама, соціальні мережі та ін. для залучення користувачів онлайн-середовища.

Важливим елементом комплексного маркетингу є робота з клієнтами після лікування, у тому числі організація програм лояльності та повторних візитів.

До кого звернутися за допомогою?

Маркетолог Кирило Грубман знає, як досягти ефективніших результатів у просуванні медичної допомоги, збільшити кількість відвідувачів та покращити рівень задоволеності клієнтів. Якщо потрібна допомога в організації комплексного просування на ринок клініки або медичного центру, варто звернутися до маркетолога, який спеціалізується на медпослугах. Кирило Грубман розробить та реалізує ефективні маркетингові стратегії, які будуть відповідати вашим цілям та потребам.

Досвідчений маркетолог, який спеціалізується на допомозі стоматологічним клінікам, зможе створити якісний бренд та залучити більше пацієнтів. Він розробить унікальні маркетингові кампанії, які підкреслять переваги та допоможуть виділитися на тлі конкурентів. Профі оптимізує роботу в інтернеті, створить контент і керуватиме соціальними мережами, щоб залучати нових відвідувачів та утримувати старих. Звертаючись до досвідченого маркетолога, власник значно збільшує ефективність своєї стоматологічної клініки та залучає більше пацієнтів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99