Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Різновиди конвеєрних стрічок

Автор: Таня
05.11.2022 19:13

 
 
Конвеєрна або транспортерна стрічка є важливим елементом системи конвеєрного типу. Дуже часто переміщення великовантажних матеріалів здійснюється нераціонально лише через неправильно підібраний тип стрічки.
 

Вибрати та купить конвейерную ленту можна на сайті спеціалізованої компанії "ТАРГЕТ".

 
Під час роботи стрічка схильна до механічних навантажень, а також абразивного впливу. Стрічки часто використовують у харчовій, металургійній промисловості, в аеропортах. Для різних промислових галузей потрібні різні типи стрічок. Спочатку ці вироби були досить простими, використовувалися вони переважно для переміщення мішків із зерном на мінімальні відстані, а покриття стрічок було дерев'яним.
 
Сучасні матеріали складаються з декількох шарів і мають складнішу конструкцію: робоча гумова прокладка, тканинний шар, гумовий шар та неробоча обкладка з гуми.
 

Види конвеєрних стрічок

 
Стрічки для конвеєрів класифікують за сферами застосування, матеріалом і формою. За матеріалом та формою виділяють такі стрічки:
 
  1. Гумотканинні. Більшість моделей із гумотехнічної суміші використовують у промисловості. Конструкція передбачає наявність текстильного корду. Число цих прошарків досягає дванадцяти штук.
  2. Гумовотросові. Мають чудову міцність, підходять для транспортування вугілля, руди, солі, глини.
  3. Шевронні. Підходять для доставки вантажів під кутом максимум 45 градусів. На поверхні стрічки встановлюється шеврон, що перешкоджає розсипанню вантажу.
 
За сферою застосування стрічки бувають:
 
  1. Загального призначення. Універсальні рішення, які використовують для транспортування кількох видів вантажів. Зразки цього типу можуть бути виконані з трьох марок гуми.
  2. Теплостійкі. Найчастіше використовуються у металургії, оскільки витримують досить високі температури.
  3. Шахтні. Складаються зі звичайної тканини та гуми. Шахтна конвеєрна стрічка працює на великій глибині під землею, де є досить суворі умови експлуатації. Вироби постійно завантажені та працюють при підвищених навантаженнях.
  4. Морозостійкі – функціонують за знижених температур до – 60°C.
  5. Маслобензостійкі – призначені для взаємодії з різними оліями або паливом. Використовуються вони у хімічній промисловості, не бояться впливу агресивних середовищ.
  6. Харчові. Виконані з поліуретану, силікону або полівінілхлориду. Моделі такого типу стійкі до хімічних впливів та високих температур.
 
Замовляти транспортерні стрічки краще за допомогою надійного постачальника, який гарантує гідну якість свого товару. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99