Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Настільні ігри: як з користю провести час?

Автор: Vladislav
04.11.2022 13:43

Настільні ігри — чудовий спосіб організації дозвілля, адже їх люблять і дорослі, і діти. Цікаві ігри збирають разом сім’ю та друзів, а настільна гра для одного гравця дає можливість із користю провести вільний час на самоті.

 

Зручність настільних ігор полягає в тому, що для них не потрібна спеціальна підготовка. Треба лише взяти потрібну коробку й розташуватися в будь-якому зручному місці — за столом, на підлозі чи на підвіконні.

Крім приємного дозвілля, настільні ігри в Така Гра — гарна можливість потренувати мозок. Це заняття розвиває логіку, вчить командній роботі та стратегічному мисленню.

Поради щодо купівлі настільних ігор

Щоб правильно вибрати гру, потрібно визначитися з:

  • Місцем. Перш ніж придбати гру, треба вирішити, де в неї будуть грати, адже для таких ігор, як твістер, потрібно багато простору. Якщо плануєте грати в дорозі, краще вибирати компактну гру.

  • Кількістю гравців. Існують настільні ігри для двох гравців і великих компаній. Є навіть ігри, у які можна грати в соло-режимі.

  • Часом. Потрібно розуміти, скільки часу планується витрачати на гру. Одні ігри тривають 15–20 хвилин, а інші потребують значно більше.

Ігри для компаній

Це відмінний варіант для тих, хто любить влаштовувати посиденьки з друзями вдома, у кафе чи барі. Правила в іграх для компаній прості та зрозумілі, кількість гравців — від 3 осіб. Цей жанр вимагає від учасників прояву певних навичок та якостей — імпровізація, логіка, пантоміма тощо.

Настільні ігри для двох

Не завжди є можливість зібрати компанію друзів. Для таких випадків створені спеціальні настільні ігри з можливістю грати вдвох. Настільні ігри для двох допомагають учасникам згуртуватися та краще зрозуміти один одного, а також дають змогу весело та з користю провести вільний час.

Настільні ігри для одного гравця

Якщо хочеться провести дозвілля за настільними іграми, а знайти напарника не виходить, варто звернути увагу на ігри, у які можна грати в соло-режимі. Настільні ігри для одного не лише скрасять самотні вечори, а й допоможуть розвинути корисні навички: логічне та стратегічне мислення, зосередженість і пам’ять.

Інтернет-магазин Така Гра пропонує величезний асортимент настільних ігор, серед яких кожен поціновувач цього виду розваг знайде для себе цікавий варіант.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99