Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги солодощів від виробника

Автор: Таня
27.10.2022 15:02

 
 
Які кондитерські заводи України Ви знаєте? А які з них найулюбленіші? Ми маємо гідних виробників, продукцією яких можна насолоджуватися щодня. Торгова марка "Пригощайся" ось уже більше, ніж десять років радує своїх шанувальників якісними та смачними солодощами.
 

Солодощі в асортименті від кондитерської фабрики "Пригощайся"

 
Гощанські подарункові набори цукерок - це справді про бездоганний смак та гарний настрій на кожен день. Їх люблять покупці з різних куточків країни, адже за роки своєї роботи бренд довів, наскільки відповідально та з любов'ю ставиться до виробництва!
 

Чому виробництво цукерок гощанською фабрикою одне з найкращих?

 
Сучасне, чисте та обладнане виробництво цукерок – це запорука якості продукту. Гощанська фабрика повністю відповідає цим вимогам. Крім того, її продукція сертифікована (ISO22000 та HALAL).
 
Зі смт Гоща цукерки доставляють у фірмові магазини у різні міста України. Саме в Гощі розташовані цехи з виготовлення найсмачніших солодощів! Більшість продукції виготовляють вручну, тому вона така особлива і смачна: люди вкладають душу і свою майстерність у кожен шматочок! Цукерки "Пригощайся" - це найпоширеніший запит туристів та мандрівників, які відвідують Рівненський край. Цукерки, а також горіхи з медом купити варто для себе, рідних та друзів.
 
Такі українські виробники цукерок, як “Пригощайся”, підкорюють серце ласуна з першого укусу. Виготовляють солодощі з натуральних інгредієнтів, не вводять в оману незрозумілим складом. Які смаколики та цукерки від Пригощайся можна придбати на даний момент:
 
  1. Класичний білий, фруктовий, а  також зефір в шоколаді або з маком.
  2. Сушені фрукти з горіхом в глазурі.
 
Які ще можна придбати цукерки? 19 видів грильяжних цукерок, а також коробочки з асорті. Останні, до речі, чудові як презент до будь-якої нагоди.
 
В інтернет-магазині фабрики можна вибрати найсмачніші солодощі з доставкою! Окрім цукерок фабрика також пропонує купити натуральний сік, фруктові чипси, мед з горішками, повидло – найкращі гостинці з гостинного Рівненського краю!
 
Які виробники цукерок в Україні роблять найсмачніші ласощі? Ті, що не економлять на виробництві!
 
Не всі виробники цукерок в Україні ставлять собі за мету створити якісний і смачний продукт, яким можна по-справжньому пишатися. Багато хто ганяється за швидким продажем, здешевлює виробництво, закуповуючи неякісну сировину. Але гощанський бренд робить ставку якраз на якість свого продукту, яким можна пишатися та сміливо пропонувати покупцям.
 
Цей інтернет-магазин цукерок в Україні дарує людям гарний настрій та заряд позитивної енергії. Не можете уявити своє життя без солоденького? Тоді скоріше до перевіреного постачальника ендорфінів!
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99