Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги вивчення корпоративної англійської мови

Автор: Таня
01.10.2022 20:16

 
 
Володіння англійською мовою для компетентного працівника вже не видається чимось унікальним і не виділяє його з натовпу. Це потреба та обов'язкова умова для працевлаштування в успішній компанії, відкритій для закордонного співробітництва.
 
 
Дедалі більше корпорацій у зв'язку з розширенням ринку послуг та необхідністю взаємодії з іноземними партнерами та клієнтами усвідомлюють потребу у вивченні іноземних мов та звертаються за допомогою до професіоналів.
 

У чому перевага корпоративних курсів?

 
 
Варто зазначити, що корпоративный английский в Englishdom доступний для вивчення кожному. Систематизований процес навчання дозволяє керівнику контролювати знання та успіхи співробітників та супроводжується такими позитивними особливостями:
 
  1. Вигідна пропозиція. На корпоративне навчання часто передбачені знижки, що коштує значно дешевше, ніж окремий курс для кожного.
  2. Різноманітність курсів. Широкий перелік програм дозволяє підібрати курси відповідно до спрямованості компанії.
  3. Індивідуальний підхід. Враховується спосіб сприйняття кожного співробітника, його особисті та професійні потреби.
  4. Оптимізація часу. З огляду на встановлені терміни є можливість організувати розклад занять з урахуванням побажань всіх учасників.
  5. Швидкість. Результати навчання будуть видні за два місяці. Багато хто зможе використовувати отримані знання на професійному рівні, у процесі виконання робочих обов'язків.
  6. Репутація компанії. Завдяки корпоративному навчанню підвищується рейтинг компанії.
  7. Практика на додаток до теорії. Можливість організувати використання знань у процесі роботи, що пришвидшить навчання.
  8. Поліпшення атмосфери у колективі. Співробітників об'єднає загальна тема та мета спілкування, що має значення для підвищення продуктивності та досягнення результатів у рамках стратегії компанії.
 
Корпоративне навчання комфортне як психологічно, так і, з організаційної точки зору, враховуючи те, що воно проходить у колі колег. Для колективу внесок у навчання може зіграти роль своєрідного бонусу, що підтверджує цінність співробітників як фахівців.
 

Інвестиція в компанію

 
Деякі засновники компаній вважають, що найдоцільніше найняти перекладача, ніж навчати персонал іноземної мови. Насправді послуги спеціаліста, готового приділити достатньо часу фірмі для переговорів і поїздки за кордон, коштують недешево. 
 
Співробітники, які знають іноземну мову, без зусиль здатні презентувати компанію та налагоджувати зв'язки, вивчати актуальну інформацію щодо передових ідей у ​​бізнесі. Інвестиції у знання багаторазово окупляться та відобразяться на іміджі компанії та її фінансових показниках.
 

Організація курсів для компанії

 
Більшість компаній готові укладати договори про співробітництво на надання освітніх послуг лише з професійними школами. Нерідко їх вибором стають носії мови, найкраще обізнані щодо лінгвістичних вимог і культурних цінностей рідного континенту.
 
Викладачі сучасного мовного центру ставлять завдання підвищити професійний рівень володіння мовою кожного співробітника, у зв'язку з чим використовують міжнародний досвід у викладанні, перевірену комунікативну методику, спрямовану на розвиток усіх мовних та мовленнєвих навичок, новітні навчальні посібники та оперативний підхід в організації занять. Сучасне навчання також може проходити онлайн.
 

Висновок

 
Корпоративне навчання – це вигідно, комфортно та практично. Навчання в колективі засноване на зміцненні довіри та згуртуванні колективу, супроводжується задоволенням та інтересом, а на додаток до всього, сприятливо відбивається на успішності компанії в цілому.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99