Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ножичний пересувний підйомник: у чому його особливості?

Автор: Таня
28.09.2022 14:59

 

Ножичним підйомником називається пристрій, що складається з важелів, на яких кріпиться металева платформа, яка переміщається у вертикальному положенні, та гідравлічного приводу. Цей пристрій широко використовують у різних сферах діяльності.

Ножичний пересувний підйомник завоював популярність завдяки компактності та простоті експлуатації.

Типи ножичних пересувних підйомників

Дані пристрої використовують на СТО, складах, будівництві та інших сферах діяльності. Перед тим, як придбати ножничный подъемник передвижной, необхідно ознайомитися з його конструктивними особливостями. Існує кілька видів підйомників ножичного типу:

  • пересувні,
  • стаціонарні,
  • самохідні.

Пересувні конструкції оснащені ходовими колесами, за допомогою яких боксується підйомник до місця завантаження або розвантаження на причепі. Це найпопулярніший тип, який використовують на різних об'єктах. Стаціонарні ножичні підйомники встановлюються на міцній опорній рамі. Вони надійніші, ніж підйомники інших видів, легкі у використанні, мають пристрої, що забезпечують захист від перевантаження.

Самохідні ножичні пристрої, призначені для підйому вантажів, в основному оснащені електродвигуном, відрізняються мобільністю. Ці конструкції мають гарну маневреність, можуть працювати в обмеженому просторі.

Класифікація ножичних пересувних підйомників за типом живлення

За типом живлення розрізняють три види витягів:

  • електрогідравлічні,
  • акумуляторні,
  • дизельні.

Електрогідравлічні витяги працюють від мережі електроживлення. Використовують їх для виконання робіт на висоті та підняття вантажів. Акумуляторні пристрої працюють відповідно від акумулятора. Сфера застосування склади, торгові зали, виробничі цехи.

Дизельні ножичні підйомники відрізняються підвищеною потужністю, невеликими габаритами, високою вантажопідйомністю, маневреністю. Застосовують дизельні підйомники ножиць для фасадних робіт, реконструкції будівель, обслуговування інженерних комунікацій.

Переваги та недоліки ножичного пересувного витягу

Ножичні пересувні пристрої для підйому вантажів мають ряд переваг, серед яких можна виділити:

  • компактність;
  • зручність експлуатації;
  • універсальність;
  • надійність;
  • вантажопідйомність.

Витяги даного типу мають порівняно невеликі габарити, тому ними легко керувати під час роботи, добре зберігати у складеному вигляді, оскільки вони не займають багато місця. Використовувати підйомники ножичного типу можна як у закритих приміщеннях, так і для вуличних робіт. За допомогою цих пристроїв можна виконувати роботи в обмеженому просторі, оскільки піднімання вантажів відбувається вертикально.

Ці пристосування цілком стійкі та надійні у використанні. Вони здатні витримувати великі навантаження, мають тривалий термін служби. Виготовляють підйомники ножиці з міцних матеріалів і комплектуючих високої якості, що забезпечує їх надійність в експлуатації. Вони мають високу вантажопідйомність, тому використовуються для виконання різних робіт.

Керуються підйомники цього виду за допомогою двох пультів, які розташовані на шасі та металевій платформі. Мінус даного обладнання полягає в тому, що через низький рівень безпеки на платформі не рекомендується транспортування людей та вантажу одночасно. Все це потрібно враховувати під час вибору обладнання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99