Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Скільки коштує орендувати житло у США?

Автор: Таня
19.09.2022 16:09

 

Розкид цін на житло в США величезний. Ціна залежить не тільки від штату, міста, ремонту, а й від наявності пральної машини, телебачення, інтернету, розташування та іншого.

 

До речі, якщо вас цікавить аренда недвижимости в Нью Йорке, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Для порівняння, візьмемо 1BR квартиру, тобто квартиру з однією спальнею:

  1. У Нью-Йорку така квартира в багатоквартирному будинку коштуватиме приблизно $1700 на місяць, у приватному будинку – $1500.
  2. Філадельфії – $1300 на місяць.
  3. Лос-Анджелесі в районі Глендейл – $1700 та $1900 у Беверлі-Хіллз.
  4. У Сан-Франциско – $1850.

Якщо вас цікавить аренда недвижимости Нью Йорк в лакшері білдингу з басейном, тренажерним залом, барбекю та іншими послугами, то таке житло коштуватиме приблизно на 30% дорожче. У приватних будинках можна орендувати квартиру дешевше.

Найбюджетніший варіант – оренда кімнати у квартирі. У Нью-Йорку, наприклад, можна винайняти кімнату від $500 на місяць.

Якщо у вас велика родина і вам потрібний цілий будинок, то ціни приблизно такі:

  • у Сан-Франциско приватний будинок з 3 спальнями і як мінімум двома ванними кімнатами обійдеться у $4000 у менш престижному районі, від $5000 у районі мосту «Золоті Ворота»;
  • Лос-Анджелесі – від $3000 (що ближче до океану, то дорожче);
  • від $2800 на місяць коштуватиме такий самий будинок у Нью-Йорку або Нью-Джерсі.

Можна знайти й дешевше, і дорожче, залежно від розташування будинку та його стану.

Наведені приклади належать до великих міст, де зосереджено різні сфери діяльності, і де більше варіантів роботи. Якщо ж у вас віддалена робота і не обов'язково жити у великому місті, то в дрібних містах житло може бути вдвічі дешевшим.

Оренда житла у США: як убезпечити себе?

У США аренда недвижимости в Нью Йорк США безпосередньо від власника - рідкісне явище. Як правило, звертаються до Real Estate Agency (агентство нерухомості). Власнику зручніше перекласти всі питання на агента. Тому, так чи інакше, ви потрапите до рієлтора. Якщо його не буде з вашого боку, то рієлтор власника ніяк не задовольнятиме ваші інтереси. Крім того, поки ви не знаєте особливостей ринку нерухомості в США, краще довіритися професіоналу. Агенти домовляться своєю професійною мовою, щоб задовольнити вимоги й власника, і орендаря. Щодо грошей різниці для вас не буде: ви платите або одному агенту (наприклад, з боку власника), або обом - просто сума ділиться навпіл. Тому не варто заощаджувати на послугах рієлтора.

Як тільки власник дає згоду здати вам житло, укладається договір оренди (lease). Агент(и), власник і ви – обговорюєте умови оренди, термін оплати, розмір. Після підписання вам видається один екземпляр договору та ключі від квартири.

У договорі також обумовлюються умови розірвання оренди та розмір депозиту.

Депозит, зазвичай у розмірі одного місяця оплати оренди, – це гроші на випадок, якщо квартирі після вашого проживання було завдано шкоди. Якщо все гаразд, то при звільненні квартири ці гроші повертаються.

Послуги рієлтора теж не безкоштовні. Як правило, це розмір одного місяця оренди, іноді менший. Деякі іммігранти, бажаючи заощадити на агенті, шукають житло самі, найчастіше навіть без договору оренди. Але це загрожує тим, що будь-якої миті можуть виселити і ви нічого не доведете. Коли на руках є договір, закон завжди на вашому боці.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99