Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кавове обладнання: що потрібно знати підприємцю-початківцю?

Автор: Таня
16.09.2022 20:48

 
 
Сучасні кав'ярні - це чудове місце, де можна випити чашечку ароматного напою, насолодитися смачним десертом і відпочити від суєти. Подібні заклади дуже ранжуються за своїм форматом. Сьогодні можна знайти як невеликі точки, так і досить великі заклади з власною кухнею та пекарнею. Незважаючи на це, всі вони потребують обладнання для оснащення кав'ярень. Найчастіше більшість закладів такого формату зустрічаються в усередненому варіанті – пропонують широкий асортимент кави, трохи власної продукції та десертів. Асортимент доповнюють прості страви та напівфабрикати, закуплені у постачальників.
 

Якісне обладнання для кав'ярні за доступними цінами

 
Компанія TSA пропонує професійне кавове обладнання в широкому асортименті. Перейшовши за посиланням https://tsa.com.ua/services ви знайдете все необхідне для повного оснащення закладу будь-якого масштабу. Компанія ретельно підійшла до формування продукції у своєму асортименті, пропонуючи вироби від відомих та найкращих виробників. Ретельно перевіряючи рівень якості, клієнти компанії можуть бути впевнені у надійності та довговічності всього представленого обладнання для кав'ярні. Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволить допомогти підібрати оптимальний варіант виходячи не лише з бюджету та побажань, але й з урахуванням особливостей, нюансів та специфіки роботи закладу. Доступні демократичні ціни та приємний сервіс обслуговування зробить співпрацю з компанією максимально комфортною.
 
Основним кавовим обладнанням є кавомашина. Як правило, невеликі кав'ярні, які спеціалізуються на приготуванні цього напою, вибирають хорошу кавомашину і професійного баристу. Великі заклади, які пропонують повноцінне меню, звертають увагу також на інше, супутнє обладнання та аксесуари для кав'ярень. При виборі кавомашини варто орієнтуватися на пропонований асортимент напоїв. Для невеликих закладів рекомендується брати моделі з преміальної лінійки, які можуть приготувати ароматну та чудову каву. Це приверне увагу відвідувачів. Найбільші заклади можуть не так суворо ставитися до якості кави, віддавши перевагу простішим апаратам.
 

До речі, якщо вас цікавить технічний сервіс та обслуговування кавового обладнання, радимо перейти за посиланням https://tsa.com.ua/technical-service вже зараз.

 
Крім кавового обладнання, обов'язково знадобляться:
 
  • Холодильник;
  • Льодогенератор;
  • Мікрохвильова піч;
  • Соковитискач для цитрусів та твердих фруктів та овочів;
  • Виробничі столи;
  • Кондитерська вітрина.
 
Даний перелік обладнання для кав'ярні далеко не вичерпний, може змінюватись в залежності від масштабів та цілей. На жаль, організувати повний виробничий цикл вкрай складно, і такий заклад іменуватиметься кафе. Тому варто обмежитися нескладними стравами - омлети, крем-супи, салати, сендвічі і т.д. Все це вимагатиме мінімальних витрат і швидко окупиться.
 
Згодом можна розширитися, докупивши необхідне обладнання. Наприклад, відкрити міні-пекарню для виробництва кексів, мафінів, тортів, круасанів тощо. Але мало придбати все необхідне, потрібно правильно розставити обладнання, організувати виробничий процес і багато іншого.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99