Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит до зарплати: кому дають і як це працює?

Автор: Таня
12.09.2022 20:52

 
 
Кожна людина стикалася із ситуацією, коли до зарплати залишається ще тиждень, а гроші вже закінчилися, адже від непередбачених витрат ніхто незастрахований. Щоб поправити свій фінансовий стан, більшість людей вважають за краще оформити кредит до зарплати, а не позичати у знайомих чи родичів.
 
 

Плюси мікрокредитів

 
Для отримання невеликої грошової суми звертаються до послуг фінансових організацій, орієнтованих на кредитування населення. МФО швидко і практично без відмов схвалюють позички фізичним особам, пред'являючи зрозумілі та здійсненні умови. До переваг оформлення кредиту до зарплати можна вважати такі аспекти:
 
  1. Подати заявку на отримання кредиту можна на сайті компанії. Сьогодні багато МФО працюють в онлайн форматі.
  2. Мінімальний набір документів. Для отримання позички достатньо пред'явити цивільний паспорт, ІПН та відповідати зазначеному віку.
  3. Схвалення та переказ грошей займає кілька хвилин, тому в день звернення отримаєте потрібну суму.
  4. Багато організацій намагаються запропонувати своїм клієнтам найкращі умови співпраці. Нерідко перший кредит надають під 0%, а постійним клієнтам пропонують кешбек або отримати бонус від компанії.
  5. Звернення до фінансової компанії вважається комерційною таємницею, тому можете не побоюватися дзвінків на місце роботи або до родичів.
 

Як оформити позику?

 
Перш ніж оформити кредит, познайомтеся із процентною ставкою за кредитом та умовами погашення. На багатьох сайтах МФО встановлений онлайн-калькулятор, який допомагає розрахувати суму переплати. Як правило, на кредит до зарплати встановлюють високий відсоток, адже від позичальника не вимагають надати довідку з місця роботи, запросити поручителя чи надати заставу, не звертають уваги на кредитну історію.
 
Щоб швидко оформити кредит до зарплати, спочатку познайомтеся з усіма доступними на ринку пропозиціями. Для цього можна використовувати спеціальний онлайн-сервіс, де зібрана докладна інформація про надійні та вигідні МФО. Потім оберіть вигідний варіант та познайомтеся з умовами. Виконайте вимоги компанії, і за кілька хвилин станете власником потрібної суми.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99