Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке пасивний дохід?

Автор: Таня
12.08.2022 23:15

 
 
Пасивний дохід передбачає вид заробітку без активної участі людини, тобто, коли вона не здійснює жодної трудової діяльності. Цей дохід генерує будь-який актив, придбаний раніше.
 
 
До речі, якщо вас цікавить отримання пасивного доходу, то радимо перейти на сайт https://e-zubkovskiy.com вже зараз.
 

 Пасивний дохід: основні варіанти

 
Пасивний дохід варіанти:
 
  1. Банківський внесок чи накопичувальний рахунок — найконсервативніший і звичний вид додаткового джерела пасивного доходу. Схема заробітку проста: ви віддаєте банку частину своїх грошей на певний термін, а він платить вам за це плату - відсоток. Найвищі відсоткові ставки банки пропонують за вкладами без зняття та поповнення з капіталізацією відсотків, такий вид більше підійде для власників вже накопиченого та великого капіталу. Якщо ви тільки плануєте створити ваше майбутнє джерело пасивного доходу, підійде накопичувальний рахунок або вклад з поповненням. Варто врахувати, що примножити кошти, розміщені на депозиті вийде тільки, якщо процентна ставка за ними буде вищою за розмір інфляції, інакше ви зможете тільки зберегти накопичений капітал. 
  2. Здача нерухомості в оренду - ще один звичний і усталений вид інвестицій. Дохід одержує власник нерухомості у вигляді орендної плати. Слід враховувати, що нерухомість, що здається в оренду, вимагає регулярного ремонту і технічного обслуговування, а це означає, що такий вид доходу вимагатиме або особистої участі інвестора, або додаткових витрат на послуги керуючого, це може звести очікувану дохідність до мінімуму.
  3. Інвестиції на фондовому ринку - цей вид пасивного доходу досягається шляхом отримання дивідендних та купонних виплат від вкладення вільного капіталу в різні інвестиційні інструменти, такі як акції, облігації та їх похідні. Прибутковість при інвестуванні вища, ніж у банківських вкладах, але й ризиків більше, до того ж вкладення незастраховані.
  4. Здавання в оренду свого майна. Найчастіше в оренду здають власний автомобіль у лізингову компанію чи таксопарк. Тут варто не забувати про знос машини та підсумкову втрату в ціні. Також в оренду здають спецтехніку, предмети побуту, наприклад, миючий пилосос, одяг — вечірні чи весільні сукні, дитячі костюми на свята.
  5. Розміщення реклами на власному авто. Отримувати пасивний дохід можна, перетворивши свій автомобіль на рекламний носій. Для цього необхідно звернутися до спеціалізованих рекламних агентств, які розмістять на вашій машині рекламні наклейки та дотриматися певних умов, наприклад, місце розміщення реклами — на задньому склі, автомобіль має бути щодня в русі й проїхати певний кілометраж.
  6. Продаж інтелектуальної праці. Якщо ви є експертом у якійсь галузі, то можна заробляти на цих знаннях: продавати курси, книги, навчальні матеріали, вебінари, гайди, мобільні додатки, відеоігри тощо. Головне, створити якісний продукт, який довго матиме попит без вашого активного втручання після створення. Механізм наступний: ви створюєте один інтелектуальний продукт, потім багаторазово продаєте його. Система продажів може працювати автоматично.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99