Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості криптовалютної біржі CoinEx

Автор: Таня
22.07.2022 12:49

 

Сьогодні чимало людей займаються торгівлею криптовалютами, використовуючи технічний та фундаментальний аналіз. При цьому можна заробляти хороші гроші, якщо дотримуватися методик управління активами. Значну допомогу трейдерам надають криптовалютні біржі, що мають сучасний функціонал і цілу низку інших можливостей.

 

Функціонування біржі CoinEx

Важливо підкреслити, що coinex – біржа, яка перебуває в Гонконгу, і розпочала свою діяльність у кінці 2017-го року. Ця установа характеризується невисокими комісіями та значним вибором торгових пар у вигляді криптовалют. Примітно, що CoinEx, відгуки по якій переважно позитивні, пропонує цільовій аудиторії свій токен – CET. Його виплачують як нагороди трейдерам, використовуючи безпосередньо транзакції.

Слід зазначити, що CoinEx - біржа, відгуки по якій вказують на наявність прозорої структури комісій, і це імпонує багатьом користувачам. Ця біржа здійснює підтримку популярних цифрових активів, серед яких можна виділити BTC та ETH. Біржа CoinEx характеризується зрозумілим і простим інтерфейсом, а також різноманітністю інструментів для роботи з графічною інформацією, яка дуже важлива для аналізу руху ринків.

Переваги біржі

Якщо зайти на адресу coinex com, то можна ознайомитися з перевагами вищезгаданої біржі, у порівнянні з аналогічними установами. Сюди належить таке:

можливість проведення майнінгу у вигляді комісій;
з боку біржі відшкодовуються витрати клієнтів проведення операцій на платформі, використовуючи власні токени СЕТ.
Особливості реєстрації на біржі та здійснення операцій

Слід наголосити, що біржа CoinЕх дає можливість реєстрації, використовуючи електронну пошту. Після запиту коду верифікації його необхідно ввести поряд із капчею для перевірки. На завершальному етапі клієнт вигадує пароль реалізації входу на біржу.

СoinEx біржа дає можливість клієнтської аудиторії поповнювати рахунок, не сплачуючи комісію. Поповнення можливе лише в криптовалюті, і за кожною з них передбачаються ліміти – як щодо поповнення, так і висновку. За зняття коштів встановлена ​​комісія, а розмір її залежить від самої криптовалюти.

Перспективи біржі

Необхідно наголосити на той момент, що біржа СoinEx, огляд якої можна побачити в глобальній мережі, характеризується значними перспективами. Можна спрогнозувати подальше зростання її цільової аудиторії поряд із фінансовими показниками. Ця біржа може стати ще більш конкурентоспроможною, ніж зараз.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99