Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги автоматичної торгівлі криптовалютою

Автор: Таня
29.06.2022 14:17

 
 
 
Найбільш привабливою особливістю роботів для торгівлі криптовалютою є їхня адаптивність.
 
Не має значення, чи є ринок бичачим чи ведмежим: з правильною стратегією та інструментами ви можете отримати вигоду незалежно від стану ринку: ви завжди можете адаптувати їх до свого стилю та методів торгівлі. До речі, якщо вас цікавить заработок на криптотрейдинге, то радимо перейти за посиланням вже зараз.
 

Працює 24/7 та економить час

 
На відміну від традиційних ринків, ринок криптовалют працює 24 години на добу сім днів на тиждень. У той же час, бути приклеєним до ноутбука або смартфона 24 години на добу, сім днів на тиждень свідомо неможливо.
 
Тут боти можуть бути дуже корисними. Вони можуть стежити за ринком у будь-який час дня та ночі, заощаджуючи ваш час.
 
Все, що вам потрібно зробити, це час від часу перевіряти їх, а також керувати або створювати нові за необхідності.
 
Збільшує кількість угод та збільшує швидкість торгівлі
Жодна людина не може торгувати з тією ж швидкістю, як і комп'ютерна програма, яка може розміщувати кілька ордерів за частки секунди (одну 64-мільйонну частку секунди, якщо ми говоримо про HFT-боти).
 
Створення ботів, які будуть торгувати за вас, збільшує швидкість вашої торгівлі, і цю ідею безперечно варто розглянути, коли ви торгуєте кількома парами одночасно.
 
Більше того, робот для трейдинга гарантує, що ваш ордер залишиться на початку книги ордерів, гарантуючи, що він буде виконаний першим, тоді як виконання цього вручну втомило б вас.
 

Захищає від емоційних сплесків

 
Коли щось починає йти не так, ви ненавмисно стаєте емоційним. А емоційна торгівля майже завжди призводить до збитків, тому що ви відмовляєтесь від добре спланованих стратегій та планів гри на користь імпульсивної поведінки.
 
Криптовалютні роботи байдужі і завжди дотримуються алгоритму, який був закладений у них раніше.
 

Забирає рутину з вашої торгівлі

 
Використання автоматизованих криптоботів може зробити торгівлю зручнішою. Всі ми знаємо, що торгівля на ринку криптовалют, який відомий своєю крайньою волатильністю, може бути стресовою, і що більше вигравати і менше програвати потребує ретельного вивчення поточних тенденцій, ринкових обставин та майбутніх подій.
 
Боти для торгівлі криптовалютою можуть допомогти вам спростити цей торговий процес. Більше того, криптоботи можуть відкривати та закривати угоди вдесятеро швидше за будь-якого професійного трейдера, тому вам не доведеться виконувати всю роботу вручну.
 

Висновок

 
З точки зору економії часу та підвищення ефективності вашої торгівлі, бот для торгівлі криптовалютою може бути корисним інструментом. Надання роботу можливості стежити за ринком може допомогти вам не упустити кращу угоду. Крім того, боти для торгівлі криптовалютою можуть торгувати в сотні разів швидше, ніж люди, що дає вам перевагу, необхідну для використання криптовалютного ринку.
 
Однак майте на увазі, що бот - це лише інструмент, і ви повинні переконатися, що він працює правильно.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99