Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Натяжні стелі: переваги в інтер'єрі

Автор: Таня
06.06.2022 20:23

 
 
Підвісні стелі стали справжнім хітом у дизайні інтер'єрів останніх років. Їх можна використовувати практично в будь-якому приміщенні, яке завдяки їм стає оптично більшим і красивішим. Проте чи є ще кращі технології обробки перекриттів? Відповідь позитивна. Дизайнери все охочіше використовують альтернативне рішення – натяжні стелі.
 
 
Варто зазначити, що доступная цена на натяжной потолок в Одессе робить його дуже цікавим рішенням. Варто докладніше дізнатися про основні переваги натяжної стелі.
 

Ідеально гладка поверхня стелі

 
Натяжні стелі стали сильним конкурентом підвісним конструкціям, які виготовляються з гіпсокартону. Насамперед вони відрізняються своєю естетикою. Вони ідеально гладкі та однорідні, нагадують дзеркальне полотно. При цьому вони чудово маскують:
 
  • недоліки старої стелі;
  • тріщини в стелі;
  • інші її дефекти;
  • різноманітні установки.
 
Варто наголосити, що натяжні стелі неймовірно легкі. Їх виготовляють зі спеціальних матеріалів (плівок ПВХ та вінілових мембран), які нагрівають, потім розтягують та фіксують.
 
До речі, якщо ви хочете замовити професійний монтаж натяжних стель в Черкасах та області, то радимо перейти за даним посиланням https://gcdesign.com.ua/cherkasy вже зараз.
 

Естетика на найвищому рівні

 
Естетика натяжної стелі може захопити кожного. Спеціальні плівки, що монтуються на висоті, ідеально відповідають формі приміщення. Вони можуть набувати геометричних форм. Використовуються як матові, так і глянцеві матеріали. Натяжні стелі також створюються в 3D-варіантах із графікою, що зображає зоряне небо, крони дерев, хмари або абстрактні суміші безлічі кольорів.
 
Над ними часто встановлюють світлодіодні системи освітлення, наприклад у вигляді смуг, створюючи неповторну ілюмінацію. Натяжна стеля може виглядати по-різному вдень і після заходу сонця. Керуючи кольорами світлодіодних систем, можна вільно керувати їхньою естетикою. Варто знати, що натяжні стелі необов'язково розміщувати на одному рівні. 
 

Неймовірна стійкість

 
Натяжні стелі популярні сьогодні не лише з естетичних міркувань, а й завдяки своїм унікальним технічним властивостям. Вони стійкі до механічних пошкоджень, на них не осідає пил і вони витримують довгі роки без деформації. Матеріал, що використовується, не старіє і є пожежобезпечним. Варто згадати водовідштовхувальні властивості, завдяки яким натяжні стелі можна використовувати на кухнях, ванних кімнатах і навіть у критих басейнах. Крім того, добре підготовлені конструкції приховують установки, що монтуються під стелею, що, зокрема, дозволяє краще організувати простір.
 

Універсальне використання

 
Технологія натяжної стелі дозволяє використовувати їх практично в будь-якому інтер'єрі. Підрядники встановлюють їх у ресторанах, барах, офісах, торгових центрах, будинках та квартирах. Вони підходять до скандинавського, елегантного, індустріального, класичного, авангардного або ретро-стилю. Однак важливо спроєктувати їх так, щоб вони відповідали решті стилю інтерєру. Прекрасні як творчі, так і мінімалістичні варіанти. Чорні сатинові стелі – справжній хіт.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99