Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати службу охорони: важливі нюанси

Автор: Таня
12.05.2022 19:42

 
 
Сьогодні на ринку охоронних послуг конкуренція змушує охоронні агенції займатися так званим «полюванням на клієнтів», що своєю чергою диктує правила спілкування з охоронними агенціями для самого клієнта. Як не помилитися, вибираючи хорошу охоронну агенцію, на які аспекти звертати увагу?
 
 
До речі, якщо ви знаходитеся у пошуках служби охорони, то радимо відвідати сайт dcg.net.ua вже зараз.
 
Основні етапи спілкування та організації співробітництва ми описали у цій статті:
 
  1. Досвід роботи охоронної агенції не менше двох років. Саме такий термін необхідний для здобуття базового досвіду роботи, розкриття кадрового потенціалу та здобуття матеріально-технічної бази, що відповідає сучасним вимогам.
  2. Ліцензія охоронної агенції. Так, ніякі охоронне підприємство нічого очікувати працювати без ліцензії, але буває отже, у виданої п'ять років ліцензії закінчується термін, і власник не поспішає її продовжувати, т.к. це несе за собою певні фінансові витрати та деякі недобросовісні підприємці власники охоронних агентств всіляко уникають цих витрат.
  3. Не зайвим буде уточнити досвід та стаж роботи безпосередньо керівника цього охоронного агентства. Плюсом буде і той фактор, якщо один із засновників є за сумісництвом та керівником охоронного підприємства.
  4. Ліцензовані охоронці. Чи варто також уточнити, скільки ліцензованих охоронців у штаті організації? Ваша вимога наявності виключно ліцензованих охоронців на об'єкті можуть оскаржитись, якщо охорона вашого об'єкта не передбачає озброєної охорони. 
  5. Ціни на послуги охорони. Формування ціни на охорону відбувається за такими критеріями: режим роботи охорони, розмір об'єкта, що охороняється (з якого випливає кількість задіяних співробітників), необхідність наявності спеціальних засобів або зброї. Якщо Вам пропонують ціну нижче середньоринкової, постарайтеся зрозуміти за рахунок чого даному охоронному агентству вдається «заощадити» і призначити таку низьку вартість. Найчастіше така «економія» заснована на відсутності якісних кадрів, технічного оснащення та спец. коштів. Як правило, у таких охоронних компаніях висока «плинність» кадрів, не зайвим буде уточнити та термін роботи запропонованих вам охоронців. Якщо всі вони працевлаштовані три або менше місяці тому, це тривожний дзвінок, на який не можна не звертати уваги.
  6. Оснащення працівників охорони. Уточніть, чи має у своєму розпорядженні дані агентство все необхідне обладнання? Сьогодні до переліку такого обладнання входять: радіостанції, брендова уніформа, засоби відеофіксації. Запитайте також і про автопарк охоронної компанії. Автомобіль сьогодні не розкіш, а для охоронної компанії, що пропонує послуги групи швидкого реагування, це необхідність. Важливим фактором є наявність офісу компанії, його розташування та обстановка.
  7. Кількість об'єктів, що охороняються. Попросіть поділитися з вами цією інформацією, сумлінні агенції не стануть її приховувати.
  8. Одним з головних факторів буде наявність відгуків від реальних клієнтів та укладені договори з великими компаніями та підприємствами, що базуються в місті. Сильним позитивним аргументом буде наявність підтверджених фактів запобігання крадіжкам і проникненням на об'єкт, що охороняється.
  9. Поцікавтеся, чи є охоронне агентство у будь-яких професійних організаціях та асоціаціях. Факт присутності у таких організаціях свідчить про визнання досвіду даного агентства.
  10. Спробуйте висловити свою зацікавленість і простежте за подальшими діями представника охоронної компанії. Перш ніж підписувати договір, представник охоронної компанії обов'язково домовиться з вами про зустріч на об'єкті, що охороняється, для складання плану та погодження. Також слід уточнити включення до договору обов'язкового пункту страхування професійної відповідальності. Цей пункт гарантує вам відшкодування збитків у разі непрофесійності співробітників компанії.
 
Якщо Ви, прочитавши всі пункти, готові укласти договір з обраним Вами охоронним агентством, домовтесь про зустріч із її представником для узгодження плану охорони, пропускного режиму, форм перепусток. Слід також звернути увагу, що для початку робіт та заступу на чергування представник охоронної компанії повинен доставити на об'єкт (на кожну посаду охорони) наступний пакет документів: телефони місцевих органів МВС, копії погоджених інструкцій, договори та ліцензії на провадження охоронної діяльності.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99