Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Критерії та особливості вибору підрядника для будівництва промислових будівель

Автор: Таня
12.05.2022 18:54

 
 
Для будівництва промислових об'єктів потрібно вибрати підрядника. Це дає змогу вести законну діяльність.
 
 
Послуги підрядника для будівництва промислових будівель пропонує спеціалізована компанія ДомоСвіт. Якщо ви хочете зв'язатися з даним підрядником, то радимо перейти на сайт http://domosvit.ua/ вже зараз.
 

Нюанси

 
Щоб не припуститися помилки у виборі підрядної фірми, потрібно попередньо розробити технічне завдання на зведення об'єкта. До нього входить кошторис будівництва, терміни виконання та типи робіт.
 
Потім відбувається оголошення тендеру: за такими заявками відбираються пропозиції на будівельні роботи за оптимальними умовами для замовника. Контракт укладається із компанією, яка запропонувала вигідні умови.
 

Правила вибору

 
Необхідно уважно ставитись до питання вибору підрядної організації. Важливо звернути увагу на кілька моментів:
 
  1. Історія та досвід. Слід дізнатися, скільки та які об'єкти були побудовані. Не менш важливе значення має регіон будівництва, площа, ціна, гарантії. Бажано особисто побувати на зданих об'єктах, ознайомитись із відгуками про компанію.
  2. Кваліфікація працівників. Потрібно дізнатися, скільки фахівців працює у штаті, яка у них освіта. Співробітники повинні мати дипломи та допуски до роботи. Це основні вимоги до персоналу. Ще при поїздці на об'єкт бажано ознайомитися з рекомендаціями щодо керівництва проєкту, інженерам, виконробам. Ліцензії та допуски краще перевірити у компаніях та установах, які їх надали.
  3. Технічна база. Для проведення робіт потрібна спеціалізована техніка. Слід перевірити технічні паспорти та папери про реєстрацію. Не менш важливе значення мають склади та технічні приміщення. Обов'язково потрібні договори на постачання будматеріалів.
  4. Час виконання робіт. У графіку має бути вказано весь обсяг будівництва, розділений на етапи.
  5. Податки та збори. Ви можете дізнатися про борги за даними платежами. Не зайвою буде перевірка термінів подання звітності.
  6. Судові справи. Важливо дізнатися, чи немає виконавчих проваджень, які перебувають в обробці судових приставів. Це дозволить перевірити керівництво та засновників компанії.
  7. Роботи. Вони мають бути виконані не менше ніж на 51-69%. За наявності субпідрядників потрібне надання на перевірку документів, що підтверджують можливість виконання цих робіт.
  8. Витрати. Потрібен звіт про витрати коштів, отриманих від клієнта. Цей процес має контролюватись.
 
Підрядник має гарантувати якість робіт. Тож у договір із нею треба включати всі важливі моменти, зокрема і пункт із зобов'язанням.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99