Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно підготуватися до квартирного переїзду?

Автор: Таня
05.05.2022 20:23

 
 
Квартирний переїзд — клопітка та відповідальна подія. Чи можна, переїжджаючи, не поповнити лави людей, для яких переїзд стає потопом, пожежею та землетрусом одночасно? Безперечно! Достатньо скласти чіткий план підготовки та правильно вибрати компанію для перевезення речей.
 

Як спланувати переїзд?

 
Планування та подальша підготовка будь-якої справи – половина успіху. Важливо пам'ятати, що не варто залишати ці завдання останніми днями. Чим раніше ви почнете готуватися, тим легше буде в день Х. Розберімося, як має виглядати базовий план переїзду. До речі, якщо вас цікавлять грузоперевозки Киев, то рекомендуємо перейти за посиланням вже зараз.
 

Ретельна ревізія речей

 
Заздалегідь вирішіть, які речі вам потрібні в новому будинку. Перевозіть тільки їх - так ви значно спростите процес упаковки, доставки та розпакування.
 
Як вчинити з непотрібними речами? Залежно від цінності та стану їх можна продати, подарувати, обміняти чи викинути.
 

Складання докладного списку речей

 
Не варто недооцінювати домашню інвентаризацію. Повний список допоможе правильно підібрати транспорт для переїзду, визначитись із пакувальним матеріалом, кількістю вантажників. До того ж він зводить до мінімуму можливість забути ту чи іншу річ.
 

Упакування речей

 
Спочатку упаковуйте предмети, які рідко використовуються членами сім'ї. До цієї категорії належать сезонний одяг, домашній текстиль, бібліотека, посуд. Інші речі зберіть напередодні переїзду. Предмети першої необхідності краще упакувати окремо та позначити їх відповідним маркуванням.
 
У процесі зборів вам знадобляться такі пакувальні матеріали:
 
  1. Стрейч плівка. Матеріал, що захищає від забруднень, вологи та пошкоджень, використовується для упаковки меблів, техніки.
  2. Повітряно-бульбашкова плівка. Пухирці, заповнені повітрям, допоможуть доставити в цілості та безпеку такі крихкі предмети, як скла, дзеркала, посуд, побутова техніка.
  3. Папір. У неї пакують посуд, предмети декору. Зверху папір слід зафіксувати за допомогою скотчу.
  4. Поліетилен. Матеріал високої щільності підійде для транспортування одягу, взуття, меблів, домашнього текстилю та декору.
  5. Вбиральні коробки. У них найкраще перевозити одяг, вимогливий до умов зберігання: вечірні вбрання, шкіряні та хутряні вироби.
  6. Картонні коробки. Вони призначені для перевезення будь-яких вантажів. Головне правило – не перевантажувати коробку. Її має без труднощів перенести одна людина, а отже, вага вантажу не може перевищувати 15-20 кг.
 

Вибір транспортної компанії

 
Організовувати переїзд самостійно або скористатися послугами вантажників спеціалізованої компанії вирішувати тільки вам. Якщо ви хочете звільнити себе від рутинних завдань і звести до мінімуму можливість форс-мажорів, співпраця з професіоналами стане найкращим рішенням.
 
При виборі фахівців зверніть увагу на такі критерії:
 
  • офіційна робота компанії та укладання договорів, що передбачають матеріальну відповідальність за речі замовника;
  • репутація, відгуки клієнтів;
  • перелік послуг (тільки перевезення або упаковка, навантаження, розвантаження, клінінг та інших.);
  • транспортний парк;
  • вартість послуг та особливості дії тарифів.
 
Правильно організований переїзд - вибір людей, які цінують свій час, сили та гроші. Переконатись у цьому ви можете на власному досвіді.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99