Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати електрокардіограф?

Автор: Таня
03.05.2022 20:55

 
Електрокардіограф належить до професійних приладів, які застосовуються для діагностики порушень роботи серця. Дане медичне обладнання дозволяє визначити наявність аритмії, інфаркту та інших патологій серцевого м'яза. Сучасний кардіограф - незамінний прилад у кардіології, завдяки якому можна оцінити відповідність ритму серця до норми, виявити ознаки кисневого голодування або гіпертрофії, вчасно призначити лікування.
 
 
На точність діагностики великий вплив має якість апарату, що купується. Тому при виборі потрібно ретельно вивчити характеристики та особливості моделі. Найкраще віддати перевагу приладам від виробників, які займаються виготовленням товарів для кардіології багато років.
 

Види електрокардіографів

 
Основним критерієм, що визначає продуктивність приладу, є кількість одночасно працюючих каналів. Розрізняють такі різновиди обладнання:
 
  1. Одноканальні – записують окремо кожен канал із 12. Найпростіший функціонал, бюджетна ціна. Зазвичай використовуються в автомобілях швидкої допомоги.
  2. Триканальні. Запис ведеться одразу трьох каналів одночасно. У цих приладах зазвичай є вбудований принтер, що дозволяє друкувати кардіограми, а також функція відстеження похибок. Деякі моделі мають дефібрилятор.
  3. Шестиканальні. Запис шести каналів миттєво. Одна з найбільш популярних на різних торгових майданчиках моделей. Широка область використання, об'ємний жорсткий диск, дані з якого можна переносити на комп'ютер, потужний акумулятор, інформаційний дисплей з повідомленнями про помилки, стан пам'яті, заряд і т.д.
  4. Дванадцятиканальні. Найпродуктивніші кардіографи із записом одразу 12 каналів. Дане обладнання для кардіології має широкий функціонал і додаткові можливості. Може використовуватися в різних умовах від реанімобіля до відділення реанімації.
 До речі, якщо вас цікавить якісне медичне обладнання Україна, то радимо перейти за посиланням вже зараз.
 

Який краще придбати електрокардіограф?

 
Якщо апарат ЕКГ потрібен лише для здійснення базових заходів, можна віддати перевагу одноканальному приладу, який коштуватиме недорого.
 
Для професійного використання в умовах досить щільного навантаження краще вибирати триканальний або шестиканальний прилад, здатний забезпечити потрібну продуктивність.
 
Якщо необхідні електрокардіографи з високою продуктивністю та масою додаткових функцій, оптимальним вибором стануть дванадцятиканальні варіанти – ціна цілком виправдовує їх надійність, довговічність та потужний функціонал.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99