Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати кулі для більярду?

Автор: Таня
03.05.2022 20:04

 
 
На більярдному столі завжди має бути гарно. А одним з елементів краси є кулі для більярду. Вони можуть бути різних кольорів, але всі мають поєднуватися між собою. Тому, при виборі куль потрібно враховувати колірну гаму столу, і, звичайно, вибирати кулі на свій смак.
 
 
Існують також деякі правила, як правильно вибрати, перейшовши за даним посиланням https://ukrbilliard.com.ua/shary, кулі для більярду. Якщо ви ніколи не грали в більярд, то не варто брати одразу великі та яскраві кулі. 
 

Критерії вибору більярдних куль

 
Більярдні кулі діляться на класи за кольорами: білі (неполіровані), напів- та поліровані. Для професійних столів зазвичай використовують білі не поліровані кулі, для аматорських - напів-і поліровані. Поліровані кулі для столу, встановленого в більярдному клубі можуть бути білі. Для більярдного столу, встановленого в приватному будинку, підійдуть будь-які кольори. Але для аматорського столу краще взяти білі, не поліровані кулі. Крім цього, при виборі куль слід звертати увагу на:
 
  • відсутність на поверхні куль подряпин, вибоїн, слідів від ударів та інших дефектів;
  • рівномірні матові лінії, матові лінії на поверхні кулі говорять про те, що куля зроблена з одного шматка;
  • блиск на поверхні кулі, хороший блиск на поверхні кулі говорить про те, що куля зроблена з однієї заготовки, і при її виготовленні не застосовувалося додаткове шліфування;
  • чистота кольору поверхні кулі, на поверхні кулі має бути плям, смуг, інших дефектів.
 
Для більярдного столу підійде будь-який стіл розміром, що перевищує довжину двох футів. Якщо більярдний стіл менший, то можна використовувати киї, довжину яких можна регулювати, внаслідок чого вийде такий самий стіл. Ви можете зробити стіл з розміром, що перевищує довжину двох метрів завдовжки, але в такому разі потрібно буде підібрати більярдні кулі відповідного розміру.
 

Популярність гри в більярд

 
У гри в більярд багато шанувальників, вона вважається однією з найпопулярніших ігор у Європі та в Америці. Гра дуже добре підходить для компанії, у ній грають на гроші, на інтерес, іноді просто для задоволення. Як правило, гравці мають свій стіл, який вони встановлюють у будинку або іншому приміщенні. Гра в більярд дуже корисна здоров'ю, вона розвиває координацію рухів, тренує зір, зміцнює м'язи всього тіла.
 
Гра у більярд не є спортом. Ця гра не має нічого спільного з такими видами спорту, як футбол та хокей. Однак вона користується все більшою та більшою популярністю. В Україні та у багатьох інших країнах більярдний стіл можна зустріти у будь-якій більярдній кімнаті. Якщо ви хочете грати в більярд, то для початку просто потрібно купити набір більярдного приладдя, в який входить все необхідне. Перед тим як розпочати гру, потрібно уважно вивчити правила гри та усвідомити усі їхні нюанси.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99