Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Головні плюси та мінуси приставки Xbox Series X

Автор: Ruslana
12.03.2022 21:37

Компанія Майкрософт вже давно стала для геймерів з усього світу "народною". Під народною ми маємо на увазі те, що консолі саме цієї компанії мають великий попит, через те, що на відміну від конкурентів, Майкрософт вкрай лояльна до своїх фанатів.

 

За плечима компанії безліч різних розробок. В цей момент компанія Майкрософт помітно розширює свій вплив, набуваючи все нові студії у сфері розробки ігор, що однозначно забезпечить їй лідерство в майбутньому, але що там з консолями?

У новому поколінні компанія Майкрософт вирішила порадувати своїх фанатів і випустила відразу дві приставки. Xbox Series – це покоління консолей нового формату, де компанія запропонувала як доступну, так і флагманську версію. Такий вибір порадував геймерів, адже тепер їм немає потреби платити більше, якщо вони хочуть отримати доступ до некст ген проектів.

620a29ac07f21.jpeg

Xbox Series X – це флагман компанії Майкрософт поточного покоління. Консоль отримала простий, але дизайн який запам'ятовується, який дозволив їй відмінно вписатися в антураж будь-якої квартири або кабінету. Крім того, інженери Майкрософт забезпечили приставку сучасним залізом, що дозволяє їй видавати максимальну якість графіки навіть в найскладніших проектах, при цьому не задіюючи навіть половини свого потенціалу.

Над придбанням Xbox Series X замислюються багато геймерів, але що ж буде їх чекати після покупки? Якими плюсами та мінусами може похвалитися Xbox Series X і чи варто її купувати? Розберімось.

Особливості Xbox Series X і на що здатна консоль нового покоління

Нове покоління приставок – це позначення вже стало знаковим і передбачає під собою, що геймерів чекає повністю змінений дизайн і новий рівень продуктивності, у випадку з Xbox Series X так і є.

Консолі безумовно є чим порадувати геймерів, а короткий перелік її плюсів виглядає наступним чином:

  • Чудова продуктивність

Для того, щоб залучити якомога більше геймерів до своїх пристроїв, компанія Майкрософт доклала всіх зусиль і забезпечила свої приставки самим технологічним залізом. Це дозволило інженерам компанії знову створити найпотужнішу приставку на ринку і залучити мільйони користувачів по всьому світу.

Зробивши вибір на користь Xbox Series X ви однозначно будете задоволені, адже продуктивності цієї приставки вистачить на довгі роки гри з максимальними настройками графіки.

Пин содержит это изображение: Microsoft - Consola Xbox Series X  1TB Preto

  • Строгий і лаконічний дизайн

Не зважаючи на те, що ігрові ПК в першу чергу асоціюються з підсвічуванням і світломузикою – у світі консолей все трохи інакше. На тлі футуристичного дизайну консолі від Соні – Xbox Series X виглядають строго і лаконічно. Це дозволяє геймеру не турбуватися про те чи впишеться приставка в антураж його кімнати, адже проста форма і чорний колір Xbox Series X відмінно доповнить будь-який дизайн.

  • Можливість апгрейда

Відносно недавно компанії стали замислюватися над тим, щоб дати можливість геймерам самим вирішувати, які накопичувачі будуть встановлені в їх приставках. Ця можливість доступу буде не на всіх приставках, але Xbox Series X може цим похвалитися.

Замінивши накопичувач на більш швидкий, у вас з'являється можливість прискорити роботу своєї консолі, що однозначно відіб'ється як на її продуктивності, так і на ваших відчуттях від ігрового процесу.

Що ж стосується мінусів флагмана Майкрософт, то до них хіба, що можна віднести габарити приставки і її зайву простоту в дизайні. Але варто пам'ятати, що це лише суб'єктивна точка зору, а судячи з кількості проданих приставок ці нюанси не настільки критичні.

Нова приставка від Майкрософт це безумовно крок вперед, який подарує вас тисячами годин геймплея. Якщо ви вже прийняли рішення про придбання, то купити Xbox Series X в партнера статті ви зможете за найкращою ціною. У каталозі інтернет-магазину Retromagaz вас чекають приставки, ігри, аксесуари та товари для фанатів. Відвідайте каталог інтернет-магазину, щоб особисто переконатися в цьому.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99