Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібний дизайн-проєкт?

Автор: Таня
16.03.2022 20:10

 
 
Минули часи, коли ми вирішували зробити ремонт, йшли та купували потрібні оздоблювальні матеріали. Вже потім виявлялося, що все трошки не так, як хотілося б, а все через відсутність чіткого планування. Щоб ремонт потім не викликав неприємних спогадів, потрібно насамперед зробити дизайн-проєкт квартири.
 

Необхідність дизайн-проєкту

 
Складання дизайн-проєкту дозволяє побачити, як виглядатиме ваше житло після ремонту. За допомогою спеціальної програми ви можете побачити, як оптимально розставити меблі, де краще встановити освітлювальні прилади, яку обробку використовувати й багато іншого. Завдяки цьому можна уникнути більшості типових помилок, заощадити час та гроші. Дизайн интерьера цена також дозволяє скласти докладний кошторис та контролювати виконання всіх видів робіт на кожному етапі. 
 

Дизайн-проєкт: що до нього входить?

 
Як ми вже говорили, дизайн-проєкт є практично керівництвом для фахівців із проведення будівельних, ремонтних чи оздоблювальних робіт. Тепер розглянемо, із чого він складається.
 

Технічне завдання

 
Для того, щоб дизайнер чітко уявляв собі, чого саме хоче замовник, дуже важливо відразу обговорити всі його побажання і вже на їх основі розробити технічне завдання. У ньому детально описується приміщення, що підлягає ремонту, побажання за кольором та текстурою матеріалів, а також переваги всіх членів сім'ї. Після складання технічного завдання та остаточного узгодження всіх питань замовник ставить на ньому свій підпис, і лише після цього дизайнер може переходити до наступного етапу роботи над проєктом дизайну інтер'єру.
 

Заміри та аналіз

 
Не можна розпочинати та проводити ремонт, особливо якщо він передбачає демонтаж, перенесення стін або повне їх знесення, без проведення необхідних замірів приміщення. На цьому етапі фахівець вимірює площу підлоги та стелі, віконні та дверні отвори, а також висоту та довжину стін у кількох точках. Ці заміри дозволяють виявити перепади висоти стель, нерівності стін та підлоги, а також геометрію отворів. Фіксація всіх дефектів сприяє їх грамотному усуненню під час ремонтних робіт та визначенню необхідних будівельних та оздоблювальних матеріалів.
 

Вибір стилю

 
Після того як зроблено заміри, можна переходити до вибору стильового рішення. На основі переваг замовника, дизайнер може надати йому кілька різних варіантів майбутнього інтер'єру, виконаних на папері або в спеціальній програмі 3D візуалізації. Також використовуються фотографії різноманітних готових проєктів. Таким варіантом візуалізації клієнт може доступніше пояснити дизайнеру свої побажання чи ідеї.
 

Загальне планування

 
Загальне планування є етапом підготовчої роботи, який часто забирає чимало часу. Дизайнер складає кілька різних варіантів планування приміщень, розташування комунікацій та сантехнічного обладнання. Після того, як враховані всі побажання та виправлення, а замовник все схвалив, складається остаточний план майбутніх ремонтних та оздоблювальних робіт.
 

Вибір оздоблювальних матеріалів та колірного рішення

 
Після того як складено загальне планування приміщень, комунікацій та обрано стильове рішення інтер'єру, настає етап вибору оздоблювальних матеріалів. Саме від стилю залежить, буде використана звичайна шпаклівка або венеціанська штукатурка, пластикові або натуральні дерев'яні панелі, плитка або лінолеум тощо. Також відповідно до обраного стилю підбирається і колірне рішення інтер'єру.
 

Розстановка меблів

 
Як і у випадку із загальним плануванням, варіантів розміщення меблів у різних приміщеннях може бути кілька. Після того, як замовник затверджує план розташування меблів, він підписується та служить подальшим керівництвом для будівельників та обробників. Схема розміщення повинна бути досить детальною, оскільки вона служить для подальшого укладання плитки, лінолеуму, ламінованої або паркетної дошки, створення ніш, демонтажу або установки міжкімнатних перегородок із зазначенням ширини, висоти та глибини. Також план розміщення меблів необхідний, якщо передбачається влаштування багаторівневих конструкцій: стельових або підлогових.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99