Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому укладати договори так важливо?

Автор: Таня
26.02.2022 16:46

 
 
Якщо відійти від суворої юридичної термінології, то договір — це угода кількох сторін, яка знаменує собою серйозні зміни, встановлює порядок взаємовідносин, права та обов'язки сторін.
 
 
До речі, якщо вас цікавить підготовка договору під ключ, то радимо перейти за посиланням https://thedoc.com.ua/service/create-contract вже зараз.
 
Договір супроводжує людину з давніх-давен, тому усна форма довго переважала над письмовою. «Домовитися» і зараз можна у будь-якій зручній стороні формі. При цьому договір може включати різні положення — головне, щоб вони не суперечили законодавству.
 
До речі, в інтернеті можна знайти шаблони договорів на всі випадки життя: від оренди квартири до міжнародних контрактів. Виходить, скласти договір не так і складно. Крім того, це зовсім не боляче, а корисно всім сторонам, пояснюємо чому.
 

Відносини з договором — серйозніші

 
По-перше, навіть суто психологічно, всі відносини, підкріплені паперами, нам здаються соліднішими. По-друге, ми дізнаємося про інший бік чи не найважливіше: ім'я, прізвище, паспортні дані, назву та реквізити.
 

Коли записуєш, стає зрозуміліше та прозоріше

 
Саме тому будь-який розпорядок дня та список покупок краще все ж таки зафіксувати на папері, у нотатках смартфона, спеціальному додатку. Як вам зручно. Навіть найпримітивніший текст допоможе принаймні не забути, що потрібно зробити.
 
А іноді буває так, що на етапі укладання договору сторони розуміють, що "на це вони не підписувалися". Так і добре, ще не підписалися – все можна виправити та вигідно домовитися.
 

Письмово, заздалегідь узгоджено, безпечно

 
Між людьми та бізнесами будь-яке може статися. І, якщо бути чесними, до сварки про договір ніхто й не згадує. До речі, великий відсоток трудових суперечок виникає через те, що зі співробітником уклали договір за шаблоном, а шаблон однаковий для всіх: від зварювальника до креативного директора.
 
Договір може бути максимально докладним, якщо ви вважаєте це за потрібне. Крім того, такий підхід навіть убезпечить усі сторони, допоможе довіряти одне одному та працювати спокійно.
 

То чому ж люди часто так не люблять укладати договори?

 
У нас досить універсальна версія: брак часу, погана поінформованість і лінь.
 
До речі, саме з цих причин багато компаній розраховуються «чорну» з підрядниками, незважаючи на те що це контрпродуктивно і навіть небезпечно.
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99