Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги виготовлення торгового обладнання на замовлення

Автор: Таня
10.02.2022 19:53

 
 
Вирішили відкрити магазин, і постало питання про торгове обладнання: купувати стандартні моделі чи виготовляти на замовлення? Люди думають, що створення стелажів або вітрин за індивідуальними вимогами це дорого. Ми докладніше досліджували тему та розповіли, чому це слід робити.
 
Читайте далі й дізнайтеся, яке обладнання можна замовити, перейшовши за посиланням https://tpgroup.com.ua/catalog/torgovoe-oborudovanie, і які плюси.
 

Чому варто виготовляти обладнання на замовлення?

 
Індивідуальний варіант - коли ви самі вибираєте розмір, колір, матеріал та форму майбутнього обладнання. Це допомагає організувати простір магазину практичніше та зручніше для покупців та співробітників. Крім цього, нестандартне облаштування магазину також допоможе:
 
  1. Створити унікальний імідж. Люди охочіше заходять у красиві та модні магазини, а це підвищує продаж.
  2. Використовувати простір. Якщо ваш магазин маленький, то йому потрібне специфічне обладнання, яке займе небагато місця, але буде багатофункціональним.
  3. Придбати якісний продукт. Вироби на замовлення виконують не менш якісно, ​​ніж потокові. Тому не хвилюйтеся за термін служби: він буде таким самим, як і в інших виробів.
 
Головне завдання виготовлення обладнання – задіяти весь корисний простір та залучити нових клієнтів. Ваш магазин буде краще виглядати, а відвідувачі зможуть розглянути товар, що їх цікавить.
 

Яке обладнання можна зробити на замовлення?

 
            Практично будь-які установки для магазинів можна зробити індивідуально під вас, проте ми радимо зупинитися на найважливішому:
 
  1. Стелажі. Вибирайте необхідні розміри та типи полиць, щоб презентувати продукцію вигідно та дозволити відвідувачам розглянути товар.
  2. Касові бокси. Подбайте про ваших співробітників та облаштуйте комфортне та зрозуміле робоче місце, що дозволяє здійснювати оплату як готівкою, так і банківською карткою
  3. Вітрини. Також вибирайте розміри та типи, виходячи з товарів, які хочете викладати: для ювелірної продукції зверніть увагу на засклені вітрини, а для сирів – відкриті, з необхідним охолодженням.
  4. Холодильне встаткування для магазину. Продумайте систему заморозки та вибирайте ту, яка буде оптимальна для вашого магазину та продуктів.
Виготовлення обладнання на замовлення допомагає залучити відвідувачів, а також дозволяє оптимізувати приміщення під ваші потреби. Облаштування магазину та розмір установок – хороший інструмент маркетингу, який допомагає збільшити продажі та відвідуваність вашої торгової точки, роблячи її багатофункціональною.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99