Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Алюмінієвий профіль: види, особливості, варіанти застосування

Автор: Таня
10.02.2022 14:51

 
 
 
Алюміній у «чистому» вигляді не підходить для будівельних та оздоблювальних робіт через низький рівень жорсткості та міцності.
 
Однак якщо використовувати його у вигляді сплаву, цей матеріал набуває особливої ​​цінності завдяки поєднанню:
 
  • невеликої маси;
  • антикорозійних властивостей;
  • стійкістю до перепадів температури;
  • допустимість фарбування;
  • довговічності;
  • прийнятної ціни.

Види та особливості виробництва алюмінієвого профілю

 
Сьогодні з алюмінієвих сплавів виготовляють різні конструкції та елементи, в асортименті яких значна питома вага має алюмінієвий профіль. Його виробляють методом пресування, рідше катанням чи гниттям. Залежно від призначення готовий виріб може мати функціональне або декоративне значення: у першому випадку він приймає на себе певне навантаження або використовується як основа для кріплення інших матеріалів. А декоративні види профілю застосовують для маскування швів і елементів кріплення, тому їх часто піддають фарбуванню методом порошкового напилення або анодного покриття.
 
Залежно від структури алюмінієвий профіль від компанії ALUPRO ділять на:
 
  • порожні вироби, у поперечному перерізі яких спостерігаються замкнуті порожнини для посилення міцності конструкції;
  • суцільні види профілю, які мають замкнутих областей;
  • профілі з відкритим кінцем, які можуть мати як порожнисту, так і суцільну структуру.
 
Для вказівки складності виготовлення продукції застосовують літерне маркування від A до N. У міру підвищення рівня складності виробу збільшується порядковий номер літери, яка позначає даний тип профілю.
 

Де використовують алюмінієві профілі?

 
Сьогодні алюмінієві профілі застосовують у багатьох областях будівництва та ремонту, де використання більш важких конструкцій неприпустимо чи нераціонально. Це виготовлення рекламних конструкцій, вхідних груп, віконних систем та дверей різного типу, використання для створення основи кріплення елементів обшивки із полімерних матеріалів або гіпсокартону.
 

Де придбати алюмінієвий профіль?

 

Компанія «АЛЮПРО» запрошує до співпраці виробників будівельних конструкцій та майстрів-оздоблювальників, що працюють із різними зразками алюмінієвих профілів. Постійно у продажу представлений широкий асортимент фірмової продукції, що відповідає вимогам стандартів та будівельних нормативів. З питань придбання партії матеріалів та для уточнення цін телефонуйте за вказаним на сайті номером.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99