Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати шуруповерт: всі секрети і нюанси

Автор: Таня
13.08.2021 20:51

 
Існує ряд робіт, які неможливо виконати без спеціальних інструментів. Такі роботи виконуються не тільки на будівельних майданчиках, а й у побуті.
 
 
Наприклад, збирання меблів або покрівельні роботи. Виконати такі роботи неможливо без шуруповерта. Саме такий інструмент дозволяє здійснити складання меблів або покрівлю даху швидко і якісно. Широкий асортимент різних моделей дозволить вам вибрати інструмент, який підійде вам за всіма параметрами. У нашій статті ми розповімо про особливості та нюанси вибору шуруповерів, відкривши секрети правильного пошуку інструментів.
 

ЯК ВИБРАТИ ШУРУПОВЕРТ: ВСІ СЕКРЕТИ І НЮАНСИ

 
Особливою перевагою такого інструменту є його мобільність. Ви можете брати акумуляторний шуруповерт в будь-яке місце, незалежно від можливості підключення до мережі. Класифікацію інструменту можна розподілити залежно від типу акумулятора, який знаходиться всередині. В даний час можна виділити два типи, які відрізняються процесом зарядки (нікель-кадмієвий і літій-іонний).
 
Шуруповерти з акумулятором першого типу можна заряджати тільки після того, як пристрій повністю розрядитися. Варто відзначити, що заряджати інструмент варто тільки після його повного знеструмлення.
 
Другий тип акумуляторів має особливість відсутності ефекту пам'яті. Ви можете ставити на зарядку інструмент з таким акумулятором в будь-який момент.
 
Вибираючи шуруповерт за даним посиланням https://tekmanshop.com.ua/ru/category/surupoverti, варто звернути увагу на наступні параметри:
 
  1. ємність акумулятору;
  2. термін експлуатації акумулятора;
  3. гарантії на пристрій;
  4. обертаючий момент;
  5. вага пристрою.
 
З огляду на дані параметри, ви зможете підібрати якісний і надійний інструмент, який прослужить вам дуже довгий термін. Шуруповерт відноситься до інструментів, які знаходять застосування в будь-якому випадку, і ніколи не будуть припадати пилом на полиці. Асортимент шуруповертов дуже великий, ви зможете підібрати інструмент, що підходить вам за всіма параметрами.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99