Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Все про мансардні вікна

Автор: Таня
24.07.2021 14:54

 
Якщо у вашому будинку є дах, то швидше за все в ньому присутнє і горищне. Горище - простір між дахом і поверхом, який часто використовується, як комора. Там зберігають сезонні речі, старі меблі, одяг і т.д. Однак в сучасному будівництві все частіше почали переобладнувати горище на повноцінну житлову кімнату. Вона називається мансардою. Вперше термін з'явився у Франції, завдяки архітекторові Франсуа Мансару. Коли ввели податок і обмеження на поверхи в будинках, саме він придумав переробляти горище під мансарду.
 
 
Мансардне приміщення має ряд переваг, однак якщо ви вирішили створити комфортну для життя кімнату, спальню, кухню або робочий кабінет, вам варто подумати про покупку мансардних вікон. Чому? Про це і поговоримо в статті. А замовити якісні мансардні вікна радимо, перейшовши за даним посиланням https://evrokrovlya.com.ua/mansardnyie-okna/ вже зараз.
 

Що таке мансардне вікно і навіщо воно потрібне?

 
Мансардне вікно - отвір певної форми в покрівлі будинку. Сама конструкція вікна складається з надійного склопакет триплекс і рами (дерев'яної, пластикової і т.д.). Основна зручність мансардного вікна в тому, що воно може розташовуватися в будь-якому місці даху, в залежності від примхи власника будівлі або прийнятого архітектурного плану. До основних переваг мансардного вікна відносять:
 
Висока світлопропускна здатність. Мансардне вікно пропускає в приміщення в кілька разів більше світла, ніж звичайне вертикальне. З цієї причини воно стане прекрасним джерелом природного освітлення, а при грамотній установці і правильному розташуванні буде здатне висвітлити всю кімнату.
 
Зовнішня привабливість і універсальність. Як вже говорилося вище, мансардне вікно можна розташувати практично в будь-якому місці покрівлі. Крім цього, воно може бути різних видів і володіти різними зовнішніми даними. Мансардне вікно може бути балконних, панорамним, з тими чи іншими механізмами відкривання. Існують також автоматизовані мансардні вікна, для дистанційного керування якими є спеціальні пульти. Зараз виготовляють мансардні вікна з датчиками дощу. Вони закриваються самі, якщо волога потрапляє на датчик. Загалом, з видами вікон ви можете експериментувати, як хочете.
 
Система провітрювання. Мансардне вікно - джерело природної вентиляції у вашій кімнаті. Через нього в приміщення буде надходити свіже повітря.
 
Міцність і безпеку. Мансардні вікна хороші тим, що здатні витримувати ту ж механічне навантаження, що і покрівля вашого будинку. Їм ні страшні снігопади, гради або будь-які інші примхи погоди. При пошкодженні склопакети мансардного вікна не розбиваються і не розлітаються на безліч осколків, а залишаються в рамі, лише припадаючи павутинням тріщин. Це дуже важливий пункт, особливо, якщо ви вирішили облаштувати горище під дитячу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99