Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як приготувати міні піцу?

Автор: Ruslana
24.07.2021 00:26

Міні піца - ідеальна закуска, знайома багатьом з нас ще зі шкільних часів. Пишна, соковита, з легким солодким смаком - улюблениця як дітей, так і дорослих. Така піца стане відмінним варіантом в якості закуски до святкового столу, або просто смачним доповненням до вечері.

Чудовим варіантом стане піцерія на дровах у Чернівцях, адже такий варіант приготування гарантує надзвичайний смак страви і її неперевершений аромат.

Варіантів, як приготувати міні піцу незліченна безліч, адже практично будь-яку страву з викладеною на змащену томатною пастою основу начинкою і запечену в духовці можна назвати піцою. Для початку, можна спробувати приготувати найпростіший варіант - з продуктів, які точно є в кожному холодильнику. Звісно, швидка доставка піци зможе надати вам значно смачніші страви, але якщо ви хочете самостійно покулінарити, то це найкращий варіант.

Головні варіанти приготування

В якості основи візьмемо звичайну нарізну булку, соус - кетчуп, а для начинки будуть використані варена ковбаса, помідор і шматочок сиру. Булочку змащуємо кетчупом, викладаємо нарізану дрібними кубиками ковбасу, скибочку помідора і посипаємо тертим сиром. Все викладаємо на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Коли сир розплавиться, міні піца готова. Можна подавати до столу.

Навіть такий простий варіант міні піци можна перетворити на вишукану страву.

Наприклад, замість звичайної булки можна взяти пишну булочку для бургерів, замість ковбаси - копчену курочку, а замість звичайного твердого сиру - моцареллу. Все обмежується тільки вашою фантазією.Ну а тепер розглянемо варіант складніше, як приготувати міні піцу на самостійно приготованому тісті. Для цього нам знадобиться:

  • 400 м пшеничного борошна

  • 180 мл. води

  • 5 м дріжджів

  • 1/2 ч.л. солі

  • 1/2 ч.л. цукру

У теплій вод змішуємо воду і цукор. Потім додаємо дріжджі і так само ретельно перемішуємо отриману суміш. Поступово засипаємо попередньо просіяне борошно, щоб воно наситилось киснем, і тісто вийшло повітряним. Наступні етапи виглядають таким чином:

  1. Тісто добре вимішуємо, скочуємо в кулю і залишаємо під рушником приблизно на 40 хвилин, щоб воно піднялося.

  2. Після, коли тісто піднялося досить, ділимо його приблизно на 8 невеликих кульок і злегка розгортаємо їх.

  3. Далі викладаємо соус і начинку так, як якщо б ми готували звичайну піцу.

  4. Змащуємо отримані основи томатною пастою або попередньо приготовленим соусом для піци.

  5. Додаємо цибулю, злегка обсмажені гриби, нарізану невеликими шматочками копчену курочку, помідор, посипаємо спеціями за смаком і вкриваємо шапкою з тертого сиру.

  6. Духовку для такої піци потрібно розігріти до 200 градусів. Розміщуємо в ній деко з викладеними міні піцами і випікаємо близько 15 хвилин.

  7. Слідкуйте, щоб сир не почав пригорати і, як тільки піца приготується, подаємо її до столу.

Така страва стане чудовим доповненням до столу і гарантовано сподобається гостям. Але якщо часу немає і гості вже на порозі, то кращим варіантом стане доставка від https://lapiec-pizza.cv.ua/. Тут знайдеться безліч варіантів страви на будь-який смак.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99